Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak jsem si vzpomněl, že se mi někde ještě válí Nokia 5800 Express Music, která je v seznamu těch, co by to měly umět...tak snad se zadaří :)

Tak úspěch. Nakonec Nokia 5530 Express Music. Karta naformatovana 

zformátovat přes Guiformat a nahrát mapy znovu, potom do Linuxu a kartu zamknout, hotovo :)

Dobrý den chlapi, mohl bych poprosit o info do SZ ohledně map Amundsen+? Díky moc :-)

doba instalace cca 2,5 hodiny

není problém, nainstaluji na místě - Strakonice

Zdravím potřeboval bych spíše severní moravu nebo poslat poštou. A dotaz, mám mapy verzi 0038 a tam nenajdu skoro žádné mnou vyhledávané číslo popisné. Je tohle vyřešené v nových mapách? Děkuji.

Čísla popisná jsou pouze u větších měst. Na vesnici to nefunguje :)

Mohli byste někdo zkusti dvě adresy, jestli to vyhledá, protože s tou starou verzí to najde snad jen pražské čp

Frýdek-Místek , Vítězslava Nezvala 736

Jaroměř, Dolecká 111

Upraveno od PomyCZ

Pro Jaroměř, Dolecká - Pro tuto ulici nejsou k dispozici žádná čísla domů. Chcete spustit navigování nebo vybrat křižovatku na této ulici ?

Pro tu druhou adresu je to úplně stejné ! :)

Mapy mám Western Europe V10.

Testováno na Škoda Amundsen +

Ahoj všem , kdyby někdo chtěl, mám mapy 2018 na SD, je to pro Amundsen, mohu i Amundsen+, mapy dle přání, stačí napsat a domluvíme se

je nás tu více co nabízíme mapy 2018 :) , já Strakonice a okolí :)

Tak na nej cekam, ale jak to tak vidim, ta aktualizace je mi k prdu, kdyz to nebere cisla popisne to i na 10 let stare nokii se symbianem to naslo. 

V 18. 6. 2018 na 16:15, vrieger napsal:

to máme radost, hlavně asi clouseau

no, co mám na to říct... objevilo se hodně lidí, kteří zneužili mých pracně nabytých znalostí, souborů, návodů nebo dokonce karet ode mne a není jim to ani trochu blbý se sem s tím nasrat...

beze mne by měli kulový

V 18. 6. 2018 na 15:54, Slawis napsal:

Ahoj všem , kdyby někdo chtěl, mám mapy 2018 na SD, je to pro Amundsen, mohu i Amundsen+, mapy dle přání, stačí napsat a domluvíme se

Hele, běžte si to nabízet někam jinam...za tu dobu co jsem tady nebylo a ani teď není třeba nikoho dalšího...

V 18. 6. 2018 na 19:08, PomyCZ napsal:

Tak na nej cekam, ale jak to tak vidim, ta aktualizace je mi k prdu, kdyz to nebere cisla popisne to i na 10 let stare nokii se symbianem to naslo. 

Nikdo tě nenutí používat vestavěnou koncernovou off-line navigaci. Tak jezdi s Google a s on line daty najdeš všechno.

Ty systémy byly vyvinuty už před mnoha lety a je třeba počítat s tím, že jsou tam jisté nedokonalosti a nepodrobnosti...

Proc nejde clouseau jinam a neustale se tady vychlouba? :-)

Hroznej arogant

Bezplatná reklama ma fóru je nově dle pravidel fóra zakázaná. Pokud máte zajem o inzerci svych sluzeb, je na to vytvořená nová sekce s tím, že je třeba si na eshopu zakoupit titul "partner" fóra. Bez tohoto titulu je reklama na fóru zapovězena.

Aby to bylo spravedlive, tak by se mely promazat vsechny prispevky, kde nekdo z nas neco v tomto topicu nabizi :-)

Potom bude davat plny smysl to partnerstvi :-)

Nepopichuj, máme na práci i jiné věci, než prochazet fórum a mazat staré reklamy :)

Každopádně jsem koukal, že "partner" ještě není oficiálně venku. Bude to ale brzy :-)

V 22. 6. 2018 na 16:34, clouseau napsal:

Nikdo tě nenutí používat vestavěnou koncernovou off-line navigaci. Tak jezdi s Google a s on line daty najdeš všechno.

Ty systémy byly vyvinuty už před mnoha lety a je třeba počítat s tím, že jsou tam jisté nedokonalosti a nepodrobnosti...

Ja pouzivam abdroid navigaci gps karta...je offline, zdarma, cisla popisne atd. Jen me mrzi, ze ta navigace v amundsenu je takto polovicni

V ‎23‎.‎06‎.‎2018 na 5:32, naviov napsal:

Proc nejde clouseau jinam a neustale se tady vychlouba? :-)

Hroznej arogant

Přesně. Myslí si, že má na to monopol. Bohužel nemá.

Ahoj všem a hlavně poděkování Clouseau rychlá pomoc, jednání a komunikaci. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.