Červen 8, 20187 r tak jsem si vzpomněl, že se mi někde ještě válí Nokia 5800 Express Music, která je v seznamu těch, co by to měly umět...tak snad se zadaří
Červen 8, 20187 r zformátovat přes Guiformat a nahrát mapy znovu, potom do Linuxu a kartu zamknout, hotovo
Červen 15, 20187 r Dobrý den chlapi, mohl bych poprosit o info do SZ ohledně map Amundsen+? Díky moc :-)
Červen 17, 20187 r Zdravím potřeboval bych spíše severní moravu nebo poslat poštou. A dotaz, mám mapy verzi 0038 a tam nenajdu skoro žádné mnou vyhledávané číslo popisné. Je tohle vyřešené v nových mapách? Děkuji.
Červen 18, 20187 r Mohli byste někdo zkusti dvě adresy, jestli to vyhledá, protože s tou starou verzí to najde snad jen pražské čp Frýdek-Místek , Vítězslava Nezvala 736 Jaroměř, Dolecká 111 Upraveno Červen 18, 20187 r od PomyCZ
Červen 18, 20187 r Pro Jaroměř, Dolecká - Pro tuto ulici nejsou k dispozici žádná čísla domů. Chcete spustit navigování nebo vybrat křižovatku na této ulici ?
Červen 18, 20187 r Pro tu druhou adresu je to úplně stejné ! Mapy mám Western Europe V10. Testováno na Škoda Amundsen +
Červen 18, 20187 r Ahoj všem , kdyby někdo chtěl, mám mapy 2018 na SD, je to pro Amundsen, mohu i Amundsen+, mapy dle přání, stačí napsat a domluvíme se
Červen 18, 20187 r Tak na nej cekam, ale jak to tak vidim, ta aktualizace je mi k prdu, kdyz to nebere cisla popisne to i na 10 let stare nokii se symbianem to naslo.
Červen 22, 20187 r V 18. 6. 2018 na 16:15, vrieger napsal: to máme radost, hlavně asi clouseau no, co mám na to říct... objevilo se hodně lidí, kteří zneužili mých pracně nabytých znalostí, souborů, návodů nebo dokonce karet ode mne a není jim to ani trochu blbý se sem s tím nasrat... beze mne by měli kulový
Červen 22, 20187 r V 18. 6. 2018 na 15:54, Slawis napsal: Ahoj všem , kdyby někdo chtěl, mám mapy 2018 na SD, je to pro Amundsen, mohu i Amundsen+, mapy dle přání, stačí napsat a domluvíme se Hele, běžte si to nabízet někam jinam...za tu dobu co jsem tady nebylo a ani teď není třeba nikoho dalšího...
Červen 22, 20187 r V 18. 6. 2018 na 19:08, PomyCZ napsal: Tak na nej cekam, ale jak to tak vidim, ta aktualizace je mi k prdu, kdyz to nebere cisla popisne to i na 10 let stare nokii se symbianem to naslo. Nikdo tě nenutí používat vestavěnou koncernovou off-line navigaci. Tak jezdi s Google a s on line daty najdeš všechno. Ty systémy byly vyvinuty už před mnoha lety a je třeba počítat s tím, že jsou tam jisté nedokonalosti a nepodrobnosti...
Červen 23, 20187 r Bezplatná reklama ma fóru je nově dle pravidel fóra zakázaná. Pokud máte zajem o inzerci svych sluzeb, je na to vytvořená nová sekce s tím, že je třeba si na eshopu zakoupit titul "partner" fóra. Bez tohoto titulu je reklama na fóru zapovězena.
Červen 23, 20187 r Aby to bylo spravedlive, tak by se mely promazat vsechny prispevky, kde nekdo z nas neco v tomto topicu nabizi :-) Potom bude davat plny smysl to partnerstvi :-)
Červen 23, 20187 r Nepopichuj, máme na práci i jiné věci, než prochazet fórum a mazat staré reklamy Každopádně jsem koukal, že "partner" ještě není oficiálně venku. Bude to ale brzy :-)
Červen 24, 20187 r V 22. 6. 2018 na 16:34, clouseau napsal: Nikdo tě nenutí používat vestavěnou koncernovou off-line navigaci. Tak jezdi s Google a s on line daty najdeš všechno. Ty systémy byly vyvinuty už před mnoha lety a je třeba počítat s tím, že jsou tam jisté nedokonalosti a nepodrobnosti... Ja pouzivam abdroid navigaci gps karta...je offline, zdarma, cisla popisne atd. Jen me mrzi, ze ta navigace v amundsenu je takto polovicni
Červen 25, 20187 r V 23.06.2018 na 5:32, naviov napsal: Proc nejde clouseau jinam a neustale se tady vychlouba? :-) Hroznej arogant Přesně. Myslí si, že má na to monopol. Bohužel nemá.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.