MMatesssVW Vloženo 8. Červen 2018 Sdílet Vloženo 8. Červen 2018 tak jsem si vzpomněl, že se mi někde ještě válí Nokia 5800 Express Music, která je v seznamu těch, co by to měly umět...tak snad se zadaří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMatesssVW Vloženo 8. Červen 2018 Sdílet Vloženo 8. Červen 2018 Tak úspěch. Nakonec Nokia 5530 Express Music. Karta naformatovana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Švihovec Vloženo 8. Červen 2018 Sdílet Vloženo 8. Červen 2018 je třeba vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Švihovec Vloženo 8. Červen 2018 Sdílet Vloženo 8. Červen 2018 zformátovat přes Guiformat a nahrát mapy znovu, potom do Linuxu a kartu zamknout, hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PomyCZ Vloženo 15. Červen 2018 Sdílet Vloženo 15. Červen 2018 Dobrý den chlapi, mohl bych poprosit o info do SZ ohledně map Amundsen+? Díky moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Švihovec Vloženo 16. Červen 2018 Sdílet Vloženo 16. Červen 2018 doba instalace cca 2,5 hodiny není problém, nainstaluji na místě - Strakonice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PomyCZ Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Zdravím potřeboval bych spíše severní moravu nebo poslat poštou. A dotaz, mám mapy verzi 0038 a tam nenajdu skoro žádné mnou vyhledávané číslo popisné. Je tohle vyřešené v nových mapách? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Švihovec Vloženo 18. Červen 2018 Sdílet Vloženo 18. Červen 2018 Čísla popisná jsou pouze u větších měst. Na vesnici to nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PomyCZ Vloženo 18. Červen 2018 Sdílet Vloženo 18. Červen 2018 (editace) Mohli byste někdo zkusti dvě adresy, jestli to vyhledá, protože s tou starou verzí to najde snad jen pražské čp Frýdek-Místek , Vítězslava Nezvala 736 Jaroměř, Dolecká 111 Editováno: 18. Červen 2018, autor: PomyCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Švihovec Vloženo 18. Červen 2018 Sdílet Vloženo 18. Červen 2018 Pro Jaroměř, Dolecká - Pro tuto ulici nejsou k dispozici žádná čísla domů. Chcete spustit navigování nebo vybrat křižovatku na této ulici ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Švihovec Vloženo 18. Červen 2018 Sdílet Vloženo 18. Červen 2018 Pro tu druhou adresu je to úplně stejné ! Mapy mám Western Europe V10. Testováno na Škoda Amundsen + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slawis Vloženo 18. Červen 2018 Sdílet Vloženo 18. Červen 2018 Ahoj všem , kdyby někdo chtěl, mám mapy 2018 na SD, je to pro Amundsen, mohu i Amundsen+, mapy dle přání, stačí napsat a domluvíme se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Švihovec Vloženo 18. Červen 2018 Sdílet Vloženo 18. Červen 2018 je nás tu více co nabízíme mapy 2018 , já Strakonice a okolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrieger Vloženo 18. Červen 2018 Sdílet Vloženo 18. Červen 2018 to máme radost, hlavně asi clouseau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PomyCZ Vloženo 18. Červen 2018 Sdílet Vloženo 18. Červen 2018 Tak na nej cekam, ale jak to tak vidim, ta aktualizace je mi k prdu, kdyz to nebere cisla popisne to i na 10 let stare nokii se symbianem to naslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 22. Červen 2018 Sdílet Vloženo 22. Červen 2018 V 18. 6. 2018 na 16:15, vrieger napsal: to máme radost, hlavně asi clouseau no, co mám na to říct... objevilo se hodně lidí, kteří zneužili mých pracně nabytých znalostí, souborů, návodů nebo dokonce karet ode mne a není jim to ani trochu blbý se sem s tím nasrat... beze mne by měli kulový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 22. Červen 2018 Sdílet Vloženo 22. Červen 2018 V 18. 6. 2018 na 15:54, Slawis napsal: Ahoj všem , kdyby někdo chtěl, mám mapy 2018 na SD, je to pro Amundsen, mohu i Amundsen+, mapy dle přání, stačí napsat a domluvíme se Hele, běžte si to nabízet někam jinam...za tu dobu co jsem tady nebylo a ani teď není třeba nikoho dalšího... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 22. Červen 2018 Sdílet Vloženo 22. Červen 2018 V 18. 6. 2018 na 19:08, PomyCZ napsal: Tak na nej cekam, ale jak to tak vidim, ta aktualizace je mi k prdu, kdyz to nebere cisla popisne to i na 10 let stare nokii se symbianem to naslo. Nikdo tě nenutí používat vestavěnou koncernovou off-line navigaci. Tak jezdi s Google a s on line daty najdeš všechno. Ty systémy byly vyvinuty už před mnoha lety a je třeba počítat s tím, že jsou tam jisté nedokonalosti a nepodrobnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naviov Vloženo 23. Červen 2018 Sdílet Vloženo 23. Červen 2018 Proc nejde clouseau jinam a neustale se tady vychlouba? :-) Hroznej arogant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 23. Červen 2018 Sdílet Vloženo 23. Červen 2018 Bezplatná reklama ma fóru je nově dle pravidel fóra zakázaná. Pokud máte zajem o inzerci svych sluzeb, je na to vytvořená nová sekce s tím, že je třeba si na eshopu zakoupit titul "partner" fóra. Bez tohoto titulu je reklama na fóru zapovězena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naviov Vloženo 23. Červen 2018 Sdílet Vloženo 23. Červen 2018 Aby to bylo spravedlive, tak by se mely promazat vsechny prispevky, kde nekdo z nas neco v tomto topicu nabizi :-) Potom bude davat plny smysl to partnerstvi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 23. Červen 2018 Sdílet Vloženo 23. Červen 2018 Nepopichuj, máme na práci i jiné věci, než prochazet fórum a mazat staré reklamy Každopádně jsem koukal, že "partner" ještě není oficiálně venku. Bude to ale brzy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PomyCZ Vloženo 24. Červen 2018 Sdílet Vloženo 24. Červen 2018 V 22. 6. 2018 na 16:34, clouseau napsal: Nikdo tě nenutí používat vestavěnou koncernovou off-line navigaci. Tak jezdi s Google a s on line daty najdeš všechno. Ty systémy byly vyvinuty už před mnoha lety a je třeba počítat s tím, že jsou tam jisté nedokonalosti a nepodrobnosti... Ja pouzivam abdroid navigaci gps karta...je offline, zdarma, cisla popisne atd. Jen me mrzi, ze ta navigace v amundsenu je takto polovicni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Tvrdík Vloženo 25. Červen 2018 Sdílet Vloženo 25. Červen 2018 V 23.06.2018 na 5:32, naviov napsal: Proc nejde clouseau jinam a neustale se tady vychlouba? :-) Hroznej arogant Přesně. Myslí si, že má na to monopol. Bohužel nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A1715 Vloženo 30. Červen 2018 Sdílet Vloženo 30. Červen 2018 Ahoj všem a hlavně poděkování Clouseau rychlá pomoc, jednání a komunikaci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.