Listopad 10, 200618 r ale roomster stuide byl driv nez svist :-) ne? To možná jo, to nevím, ale roomster a swift podobný nejsou, tam jde hlavně o tvar předních sloupků a střechy + zadek, ty jsou u roomsteru jiné.
Listopad 10, 200618 r Roomster leda od Multiply To bych zase neřekl, mě Roomster líbí, zatímco Multipla by mohla směle kandidovat na titul "paskvil roku". A v té předfaceliftové verzi asi i "paskvil desetiletí".
Listopad 10, 200618 r Roomster leda od Multiply To bych zase neřekl, mě Roomster líbí, zatímco Multipla by mohla směle kandidovat na titul "paskvil roku". A v té předfaceliftové verzi asi i "paskvil desetiletí". To byl dzouk A puvodni Multipla fakt minimalne desetileti, tenkrat museli ty taliani fakt strasne hulit
Listopad 10, 200618 r včera sem jí na vlastní oči viděl na silnici do Velvar..jela proti mě..nevim nevim..nepůsobila na mě až tak špatně
Listopad 13, 200618 r ale roomster stuide byl driv nez svist :-) ne? To možná jo, to nevím, ale roomster a swift podobný nejsou, tam jde hlavně o tvar předních sloupků a střechy + zadek, ty jsou u roomsteru jiné. roomster ma ale prave predni A sloupek stejny jako swift ze jo
Listopad 13, 200618 r Tohle už tu je nebo není? http://news.auto.cz/nova-skoda-fabia/nova-...iho-svetla.html Mě se tedy "nepáčí"
Listopad 13, 200618 r roomster ma ale prave predni A sloupek stejny jako swift ze jo No dejme tomu, ale zbytek střechy je úplně jiný, takže to tak netluče do očí.
Listopad 13, 200618 r na tehlech fotkach zase tak tragicky jak na tech spionaznich nevypada Naopak bych rek, ze je to podstatne horsi, uvidime, az se sundaj ty plasty vzadu na sloupcich, lampach a 5. vratech, ale porad se mi to nezda. Ja sem si doted poradne nezvyk na prvni Fabii, cumak mi prejde desnej do tedka, no ale uvidime....
Listopad 13, 200618 r na tehlech fotkach zase tak tragicky jak na tech spionaznich nevypada Naopak bych rek, ze je to podstatne horsi, uvidime, az se sundaj ty plasty vzadu na sloupcich, lampach a 5. vratech, ale porad se mi to nezda. Ja sem si doted poradne nezvyk na prvni Fabii, cumak mi prejde desnej do tedka, no ale uvidime.... Tak to pozor jó Upraveno Listopad 13, 200618 r od TomV
Listopad 13, 200618 r na tehlech fotkach zase tak tragicky jak na tech spionaznich nevypada Naopak bych rek, ze je to podstatne horsi, uvidime, az se sundaj ty plasty vzadu na sloupcich, lampach a 5. vratech, ale porad se mi to nezda. Ja sem si doted poradne nezvyk na prvni Fabii, cumak mi prejde desnej do tedka, no ale uvidime.... Tak to pozor jó Ja za to nemuzuuuuu U novy Octy se mi cumak taky nelibi, natoz Roomstruv, neni to nejak muj salek caje Ale to je normalka, snad ani neni mozny, aby se cloveku libilo jakykoliv uplne cely auto, kazdy ma neco, jako zensky I kdyz, zlaty autaky
Listopad 13, 200618 r http://news.auto.cz/nova-skoda-fabia/nova-...iho-svetla.html - no tak to nemůžou myslet vážně. Prostě hrůza
Listopad 13, 200618 r na tehlech fotkach zase tak tragicky jak na tech spionaznich nevypada Naopak bych rek, ze je to podstatne horsi, uvidime, az se sundaj ty plasty vzadu na sloupcich, lampach a 5. vratech, ale porad se mi to nezda. Ja sem si doted poradne nezvyk na prvni Fabii, cumak mi prejde desnej do tedka, no ale uvidime.... řekl bych, že tohle je dosti podstatně horší - už jen ty ostrý hrany kabiny na tý fotce zepředu...
Listopad 13, 200618 r Náhodou, na těchto fotkách to už tak obludně nevypadá.... ...dokonce i ty zadní minikolečka tu najednou vypadají tak nějak normálně...ale stejně si musím ještě chvíli zvykat...ale když se mi časem začla líbit i F1,O2,R, tak snad tentokrát s tím nebudu mít taky problém...prostě je to jako dobrá písnička...když se mi líbí hned, tak vím, že mě taky za chvíli omrzí...zato když se mi začne líbit až časem, tak ji vydržím poslouchat pěkně dlouho...
Listopad 13, 200618 r FABIA II No nevim nic moc ale to same řikalo hodně lidi kdyz videlo první fotku viz priloha FABIE I Hodne lidi řikalo že radci budou jezdit ve felicii nez fabii a ted ji maj doma .. FABIA I byla povedenej kousek .. Dvojka uz de moc od roomstru ...
Listopad 13, 200618 r Tady je špionážní video. http://news.auto.cz/roadlook/exkluzivne-vi...kody-fabia.html Uvidíte fábiáci že si jí nakonec zamilujete
Listopad 13, 200618 r nevim jestli to tu uz nekdo psal ale davaj tam jiny zadni svetla ted kdyz se jede PVS a 0.serie normalne tam pak budou skoro jiz klasicke "C"
Listopad 13, 200618 r Obavam se, ze to svetla nezachranej. No nechame se fakt prekvapit. Fabii I hrozne moc pomoh facelift, ale porad prechod predni naraznik-blatnik a tvar svetel mi prijdou, ze byl designer stejne sjetej jak matadorka, jako kdyz delali Roomstera
Listopad 14, 200618 r No podle me ma zase fabie I dost povedenej predek A to jak pred, tak i po faceliftu Hlavne usmivajici se "oblicej", ktery je dobry zaklad pro dalsi upravy...
Listopad 14, 200618 r No podle me ma zase fabie I dost povedenej predek A to jak pred, tak i po faceliftu Hlavne usmivajici se "oblicej", ktery je dobry zaklad pro dalsi upravy...
Listopad 14, 200618 r No jestli bude skutecne takova jako na poslednich fotkach tak to je teda dle meho nazoru HNUS VELEBNOSTI !!!
Listopad 14, 200618 r Rekl bych, ze tomu co fotil ridic Fabie II pekne podekuje az prijde o praci. A to bych rekl ze tak na 99% jisté. Upraveno Listopad 14, 200618 r od Mates_XIV
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.