Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

ale roomster stuide byl driv nez svist :-) ne?

To možná jo, to nevím, ale roomster a swift podobný nejsou, tam jde hlavně o tvar předních sloupků a střechy + zadek, ty jsou u roomsteru jiné.

Roomster leda od Multiply ;)

Roomster leda od Multiply ;)

To bych zase neřekl, mě Roomster líbí, zatímco Multipla by mohla směle kandidovat na titul "paskvil roku". A v té předfaceliftové verzi asi i "paskvil desetiletí". ;)

Roomster leda od Multiply  ;)

To bych zase neřekl, mě Roomster líbí, zatímco Multipla by mohla směle kandidovat na titul "paskvil roku". A v té předfaceliftové verzi asi i "paskvil desetiletí". ;)

To byl dzouk ;) A puvodni Multipla fakt minimalne desetileti, tenkrat museli ty taliani fakt strasne hulit lol

včera sem jí na vlastní oči viděl na silnici do Velvar..jela proti mě..nevim nevim..nepůsobila na mě až tak špatně

ale roomster stuide byl driv nez svist :-) ne?

To možná jo, to nevím, ale roomster a swift podobný nejsou, tam jde hlavně o tvar předních sloupků a střechy + zadek, ty jsou u roomsteru jiné.

roomster ma ale prave predni A sloupek stejny jako swift ze jo

roomster ma ale prave predni A sloupek stejny jako swift ze jo

No dejme tomu, ale zbytek střechy je úplně jiný, takže to tak netluče do očí.

na tehlech fotkach zase tak tragicky jak na tech spionaznich nevypada :unsure:

na tehlech fotkach zase tak tragicky jak na tech spionaznich nevypada :unsure:

Naopak bych rek, ze je to podstatne horsi, uvidime, az se sundaj ty plasty vzadu na sloupcich, lampach a 5. vratech, ale porad se mi to nezda. Ja sem si doted poradne nezvyk na prvni Fabii, cumak mi prejde desnej do tedka, no ale uvidime.... ;)

na tehlech fotkach zase tak tragicky jak na tech spionaznich nevypada  :unsure:

Naopak bych rek, ze je to podstatne horsi, uvidime, az se sundaj ty plasty vzadu na sloupcich, lampach a 5. vratech, ale porad se mi to nezda. Ja sem si doted poradne nezvyk na prvni Fabii, cumak mi prejde desnej do tedka, no ale uvidime.... ;)

Tak to pozor jó :aggressive::smich:

Upraveno od TomV

Tak to pozor jó :aggressive::smich:

Ja za to nemuzuuuuu ;) U novy Octy se mi cumak taky nelibi, natoz Roomstruv, neni to nejak muj salek caje :) Ale to je normalka, snad ani neni mozny, aby se cloveku libilo jakykoliv uplne cely auto, kazdy ma neco, jako zensky lol I kdyz, zlaty autaky :prc:

Covece, o par radku vyse uz ten link jednou je :wacko:

řekl bych, že tohle je dosti podstatně horší - už jen ty ostrý hrany kabiny na tý fotce zepředu...

Náhodou, na těchto fotkách to už tak obludně nevypadá....:ph34r: ...dokonce i ty zadní minikolečka tu najednou vypadají tak nějak normálně...ale stejně si musím ještě chvíli zvykat...ale když se mi časem začla líbit i F1,O2,R, tak snad tentokrát s tím nebudu mít taky problém...prostě je to jako dobrá písnička...když se mi líbí hned, tak vím, že mě taky za chvíli omrzí...zato když se mi začne líbit až časem, tak ji vydržím poslouchat pěkně dlouho...

FABIA II :ble tak ked takto bude vyzerat nova fabia tak skodovka sa riadne popali :feve::rip::help:

FABIA II -_- No nevim nic moc ale to same řikalo hodně lidi kdyz videlo první fotku viz priloha FABIE I :) Hodne lidi řikalo že radci budou jezdit ve felicii nez fabii a ted ji maj doma .. ;)

FABIA I byla povedenej kousek .. Dvojka uz de moc od roomstru ...

post-1-1163439971.jpg

nevim jestli to tu uz nekdo psal ale davaj tam jiny zadni svetla ted kdyz se jede PVS a 0.serie normalne tam pak budou skoro jiz klasicke "C" ;)

Obavam se, ze to svetla nezachranej. No nechame se fakt prekvapit.

Fabii I hrozne moc pomoh facelift, ale porad prechod predni naraznik-blatnik a tvar svetel mi prijdou, ze byl designer stejne sjetej jak matadorka, jako kdyz delali Roomstera ;)

No podle me ma zase fabie I dost povedenej predek ;) A to jak pred, tak i po faceliftu -_- Hlavne usmivajici se "oblicej", ktery je dobry zaklad pro dalsi upravy... :palec:

No podle me ma zase fabie I dost povedenej predek ;) A to jak pred, tak i po faceliftu -_- Hlavne usmivajici se "oblicej", ktery je dobry zaklad pro dalsi upravy... :palec:

-_-:palec2:

No jestli bude skutecne takova jako na poslednich fotkach tak to je teda dle meho nazoru HNUS VELEBNOSTI !!!

Rekl bych, ze tomu co fotil ridic Fabie II pekne podekuje az prijde o praci. A to bych rekl ze tak na 99% jisté.

Upraveno od Mates_XIV

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.