Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mě se hodně líbí. Například fabia 1, když jsem jí viděl poprvé tak se mi hnusila a vubec nelíbila pak se mi začla docela líbit. A tahle se mi líbí už teď. Jen se mi nelíbí, ty černé sloupky.

Vloženo

vsichni pisou jak bude ten interier stejny s roomstrem, ale videl ho uz nekdo? bude-li stejny, znamena to, ze i palubka bude "koncit" jakoby pod radiem, nebo bude mit fabka plynule ukonceni az dole? u roomstra to nevadi, ale u fabky nevim nevim...

Vloženo
Ach jo, zase stařičká H4 :( , snad půjdou objednat natáčecí projektorové, nebo xenon.

Nataceci jo, ale xenon udajne ne. Coz je docela krok zpet.

ona H4 je taky krok do minulosti, ty natáčecí mají tlumený a dálkový zvlášť nebo tam je taky babička H4?????

Vloženo
velebnosty du blejt :ble

Ja uz byl lol Ale nekterejm znamejm se to libi, mama uslintavala, takze to lidi pokoupej, pro me piksla namichana z Roomstera, Swiftu a Mini. Na Roomsteru se mi treba libi jediny, zadni svetla, jinak ...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...