Ondra B. Vloženo 26. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 (editace) Zdravím Mohl bych požádat majitele rapidu o změření délky gumových lišt oken? Určitě se ptáte proč :-) V rodině máme několik koncernových vozů, na všech máme chromové lišty pod okny, jen na Seat ibiza ST to nemáme :-( V replice z pochromovaného nerezu se bohužel nedělá, tak mě napadlo že bych to mohl udělat z delších lišt, např z rapidu, profil je stejný na 99% koncernu. Jen nevím zda mi pak vystačí na zadní okno v kufru :-) Děkuji za spoludpráci Editováno: 26. Srpen 2018, autor: Ondra B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 26. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 vpředu 105cm, vzadu 104cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbrazdil Vloženo 26. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 to Fremmen: no já mám barvu hnědou metalízu topaz. Osobně si myslím, že chrom vynikne na této barvě hodně. I na tvém rapidu vypadají luxusně :) Takže jestli se to lepí, tak je to jen nějaký "chromový plech", které se nalepí na původní gumové těsnění. Umýváš auto v myčce? Mám jen obavu, aby mi to časem kartáč nesundaly. to paslik: to máš taky ty nalepovací? to slapnahrabe: dobré vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra B. Vloženo 26. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 před 29 minutami, Clerfayt napsal: vpředu 105cm, vzadu 104cm Diky moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paslik Vloženo 26. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 Před hodinou, mbrazdil napsal: to Fremmen: no já mám barvu hnědou metalízu topaz. Osobně si myslím, že chrom vynikne na této barvě hodně. I na tvém rapidu vypadají luxusně :) Takže jestli se to lepí, tak je to jen nějaký "chromový plech", které se nalepí na původní gumové těsnění. Umýváš auto v myčce? Mám jen obavu, aby mi to časem kartáč nesundaly. to paslik: to máš taky ty nalepovací? to slapnahrabe: dobré vědět Byl jsem se podívat, byly na skladovce už z výroby v rámci Chrom paketu. Myslím že nejsou nalepovací, že budou v jenom kuse s gumou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 26. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 Ty lišty jsou ale na koncích zakončené, ne jen uřízlé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.