Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny,

potřeboval bych poradit, jak vypnu BT ve fabii II.

Koupil jsem si radio s vlatním BT a to v autě potřebuji deaktivovat.

Díky

Nič nepotrebuješ deaktivovať, jednoducho spáruješ mobil s novým rádiom a hotovo.

• Autor
před 2 minutami, orlov napsal:

Nič nepotrebuješ deaktivovať, jednoducho spáruješ mobil s novým rádiom a hotovo.

To mi je jasné, ale jde o to, že mi na Maxi-dotu pořád vyskakuje hlášení "vložte telefon", proto potřebuji BT vypnout, aby tato hláška zmizela.

Aká otázka, taká odpoveď. Prečo hneď nenapíšeš presne, o čo ide ? Budeš musieť preštudovať návod, ten BT ide určite vypnúť.

• 7 měsíců později...

Asi by som začal tým, že by som cez PP odobral všetky s autom spárované telefóny zo zoznamu. Teoreticky by už aj  to malo stačiť k tomu aby auto nevyhľadávalo známe telefóny. Samozrejme doporučujem to spraviť aj opačne, tj. z telefónu odobrať BT auta ako známe a povolené "zariadenie".

• 8 měsíců později...

Sice pozde ale přeci jenom ti dam odpoved. V kodovani jednotce telefonu odkoduj bt. Řešil jsem ted to stejný.

• 2 roky později...
V 10. 2. 2018 na 12:33, notkiller napsal:

Sice pozde ale přeci jenom ti dam odpoved. V kodovani jednotce telefonu odkoduj bt. Řešil jsem ted to stejný.

Jak a kde se to dá odkodovat? 

• 8 měsíců později...

Lidi koupil jsem jetého roomstera a v maxidotu jsou uloženy telefony předchozího majitele. Když se je snažím odebrat v médiích, píše mi to, že nemůže odebrat, protože je připojen jako telefon. V nabídce telefon jsem nenašel odpojit zařízení. Poradíte jak se těch telefonů zbavit a odpojit je?

Předem moc děkuji.

Gorol

• 2 roky později...
V 18. 10. 2016 na 18:05, Jan Kittnar napsal:

To mi je jasné, ale jde o to, že mi na Maxi-dotu pořád vyskakuje hlášení "vložte telefon", proto potřebuji BT vypnout, aby tato hláška zmizela.

Dobrý den chci se zeptat podařilo se vám to nakonec nějako odstranit? Mám ten samý problém děkuji za odpověď 

@Jan Římek obávám se, že ti neodpoví. Dotyčný tady byl naposledy v říjnu 2016...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.