Jan Kittnar Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 Zdravím všechny, potřeboval bych poradit, jak vypnu BT ve fabii II. Koupil jsem si radio s vlatním BT a to v autě potřebuji deaktivovat. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 Nič nepotrebuješ deaktivovať, jednoducho spáruješ mobil s novým rádiom a hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Kittnar Vloženo 18. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 před 2 minutami, orlov napsal: Nič nepotrebuješ deaktivovať, jednoducho spáruješ mobil s novým rádiom a hotovo. To mi je jasné, ale jde o to, že mi na Maxi-dotu pořád vyskakuje hlášení "vložte telefon", proto potřebuji BT vypnout, aby tato hláška zmizela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 Aká otázka, taká odpoveď. Prečo hneď nenapíšeš presne, o čo ide ? Budeš musieť preštudovať návod, ten BT ide určite vypnúť. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 Asi by som začal tým, že by som cez PP odobral všetky s autom spárované telefóny zo zoznamu. Teoreticky by už aj to malo stačiť k tomu aby auto nevyhľadávalo známe telefóny. Samozrejme doporučujem to spraviť aj opačne, tj. z telefónu odobrať BT auta ako známe a povolené "zariadenie". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notkiller Vloženo 10. Únor 2018 Sdílet Vloženo 10. Únor 2018 Sice pozde ale přeci jenom ti dam odpoved. V kodovani jednotce telefonu odkoduj bt. Řešil jsem ted to stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanec0013 Vloženo 24. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2020 V 10. 2. 2018 na 12:33, notkiller napsal: Sice pozde ale přeci jenom ti dam odpoved. V kodovani jednotce telefonu odkoduj bt. Řešil jsem ted to stejný. Jak a kde se to dá odkodovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polik.cz Vloženo 7. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2021 Lidi koupil jsem jetého roomstera a v maxidotu jsou uloženy telefony předchozího majitele. Když se je snažím odebrat v médiích, píše mi to, že nemůže odebrat, protože je připojen jako telefon. V nabídce telefon jsem nenašel odpojit zařízení. Poradíte jak se těch telefonů zbavit a odpojit je? Předem moc děkuji. Gorol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Římek Vloženo 2. Března Sdílet Vloženo 2. Března V 18. 10. 2016 na 18:05, Jan Kittnar napsal: To mi je jasné, ale jde o to, že mi na Maxi-dotu pořád vyskakuje hlášení "vložte telefon", proto potřebuji BT vypnout, aby tato hláška zmizela. Dobrý den chci se zeptat podařilo se vám to nakonec nějako odstranit? Mám ten samý problém děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Března Sdílet Vloženo 3. Března @Jan Římek obávám se, že ti neodpoví. Dotyčný tady byl naposledy v říjnu 2016... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.