Červenec 10, 20178 r Asi tak jako na obrázku-po obědě na to vlítnu. Už to mám připravený jen povolit kola a zvednout. jinak ten hranolek dole nedám, asi. uvidim Upraveno Červenec 10, 20178 r od elvis78
Červenec 10, 20178 r takže ideální asi je, tak jak jsem kreslil, ten špalek mít stejně vysokej jako ten falc.Já to nemám, auto je podložené a nic se neděje.Zvedal jsem ho a pouštěl a dobrý. Nejdří v jsem se lekl, že se mi plech ohnul jako ten falc. Jenže on není rovnej jak kormidlo ale je zahnutej. Na kraj zesíleného falce jsem dal panenku a vedle pak podpěru.Předek už mám bez kol. Protože bylo vedro a lilo ze mě, udělal jsem jen toto. Zbytek dne jsem trávil se synkem v bazénu
Červenec 11, 20178 r A jinak v sekci Citigo někdo auto normálně zvedá za nápravy, tak jako já fiata. Přijde mi to úplně nejlepší
Červenec 11, 20178 r Jak taky jinak. Kdyz prijede stary auto do servisu tak si mechos nelajzne aby mu hever zajel do prahu tak to taky zvedaj za napravy a ruzne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.