Přejít na obsah

Atrani

Uživatel
  • Počet příspěvků

    264
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

2 007 zobrazení profilu

Oznámení Atrani

  1. Mám problém s madlem řidičových dveří. Dveře jsou ve stínu: madlo funguje normálně, otevře dveře jen lehkým zatažením prsty - žádný odpor Na dveře svítí třeba 2 hod. slunce: madlo jde pouze do první polohy a pak je tam odpor, zámek nechce dveře otevřít a musím madlem škubnout silou, aby povolil a dveře otevřel. Zkoušel jsem to prostříknout bílou vazelínou ve spreji a nic. V AS mi předloni (ještě na záruku) řekli, že je to normální a lidi špatně berou za kliku. Ale to šlo pouze ztuha, teď je to na utržení kliky. Z boku jsou 2 šroubky, má cenu to madlo rozebírat nebo zrovna do servisu?
  2. Ahoj, vyřešil si prosím nějak to drnčení při brzdění motorem? Děkuji.

  3. Zkusil a není to ono. Jinak sem zhodil kastlik dolů a drnčení jde jemně zepředu od motoru, v podstatě neslyšně. Bohužel kastlik funguje jako ozvučnice a i když jsem olepil body dotyku takovou pěnou, tak po nasazení zase drnčí. K vzteku prostě.
  4. https://youtube.com/shorts/JaMGFZO0q24?feature=share Kastlík, torpédo, palivové hadičky, hliníkové hadičky od chlazení, Klimy...nic z toho to není. Nenapadá vás něco?
  5. Tak drčíme znovu, torpédo vypadlo že seznamu podezřelých .
  6. Torpédo na straně spolujezdce....mě trefí taková blbost. Přeložený tvrdý papír na zkoušku při čekání na parkovišti a je to pryč.
  7. Tak update 23: nic jsem s tím nedělal a se zimou to přestalo, no po zimě jsme zase u drnčení. Takže drnčí něco vpravo u spolujezdce v palubce nebo v motoru. Drnčí to POUZE a jen při brždění motorem. Taky při nastartování je slyšet 2 sekundové ":vrrrrrrrrrm", co hned s klesajícíma otáčkama ztichne. Jakmile přidám plyn, brzdím nebo volnoběh, tak hned absolutní ticho. Stačí opravdu polechtat brzdu nebo plyn a hned to zmizí. Nebo vyřadit. Jinak to při drnčení nemá žádné vibrace do řízení, podvozku ani jinam. Tzn. asi opravdu o sebe drnčí nějaké hadice, co jsou "aktivní" při brždění motorem. Zkusím stahovací páskou stáhnout ty plastové palivové hadičky, co jsem tu našel ve vláknu: ZDE a dám vědět:
  8. Zdravím, mám v Rapidu MR16 zapojenou kameru Viofo a119mini do skříně (viz. foto). Jedna odbočka s 5A pojistkou jde na pozici vyhřívání předních sedadel a druhá s 5A pojistkou na ostřikovače a páčky pod volantem. Vše funguje normálně. Ale pokud nabíjím baterii (nabíječka ctek mxs 5.0 new), tak se kamera po nabíjení už nerozjede. Je potřeba vyměnit ty 5A pojistky za nové a pak zase frčí. Ovšem po změření multimetrem pojistky nejsou přepálené a vydávají akustický ton. Nabíjí to dle fáze nabíjení max 14,4V, měřeno multimetrem. Nejsem elektro, tak proto se ptám, zda před nabíjením vždy ty 2 odbočky od skříně odpojit nebo dělám něco špatně? Děkuji.
  9. Tak včera pod autem loužička oleje, odvezeno zpět mechanikovi, že není dotažený filtr asi. Slovy: " Jo to je jen zbytek oleje na krytu pod motorem, já to jen odsávám a jak to vytahuju, tak může něco odkápnout." Takže žlábek v krytu plný oleje a občas si ukápne...ideální stav den před STK. To taky možná vysvětluje tu barvu oleje. Tady jsem byl naposledy.
  10. Tak jedině mě napadá, že jsem si fotil i čistý olej kvůli porovnání a nechal si špatnou fotku.
  11. Je možné, že v AS provádí při výměně oleje i proplach ještě čistým olejem pak? První foto je po dnešní výměně o garážíka, druhé foto je po výměně v AS. Olej vždy vlastní mobil 1, foceno večeř po😁. Předchozí výměny v AS stejné foto jako loni.
  12. Atrani

    Rezervní kolo

    Tak opraveno na 185/60, měl si pravdu. Každopádně je tam rozdíl 0,13%. Asi bude svítí ABS, ale na dojetí je to ok ne?
  13. Atrani

    Rezervní kolo

    Koupil jsem 17' alu, mám rezervu 15'. Stačí to na dojetí 80kmh do servisu nebo to chce rezervu 16'?
  14. Tak je to jenom při brždění motorem a hlavně 2. a 3. rychlostní stupeň. Nad 50km/h a 4.hod. to je neslyšitelné. To by mohl být i silentblok nějaký ne? Budu muset do AS, jsem půl roku po záruce :(
  15. Rapid 1.2tsi 81kw, 2016 Najeto 50tkm. Před 2 dny mi začalo po ubrání plynu drnčet, bzučet asi před spolujezdcem v motoru. Viz. videa. Po přidání plynu nebo na neutrál hned zmizí, do 50km/ je to nejvíc slyšet. Pustím plyn-drnčí-přidám a hned přestane. Má to přímou souvislost s plynem, možná turbo?Nevíte, co to je? Z videa to není moc slyšet, ale drnčí to jak lednice, když mrazí. https://youtu.be/u9mKGbkbsCY a tady https://youtu.be/OYcJGQGmBbA
×
×
  • Vytvořit nový...