kolloner Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Krásný den, Octavia 1998 1.6 74kw, padaly mi ručičky budíků, podle návodu jsem přepájel určitá místa (http://www.octaviaclub.cz/clanky/navod-oprava-padajicich-rucicek-pristroju-octavia-1-329.html), ale poté se mi párkrát zakouřilo z desky. Pod stabilizátorem TLE 4276G je umístěný vývod na druhou stranu... asi se spojil s mínus polem na stabilizatoru.... odbrousil jsem tento pol a natahl kabelem na druhé straně... trochu prasarna ale funguje. proběhla výmena tohoto stabilizatoru. Mezitim se ještě zakoušilo z keramických SMD kondenzátorů. Rád bych je vyměnil, ale neznám hodnoty. Nyní nefungují hodiny a celý blok levého displaye a imobilizer. Někde jsem četl, že za to může právě tato izolační vecička... ale nevím kam přesně příjde, zkoušel jem ji dávat pod hodiny tak i pod druhý display... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 A jaká je v tom souvislost s motorem? Žádná, takže přesouvám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scrattecz86 Vloženo 4. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2018 Ahoj vyřešil jsi to? mám ten samý problém... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolloner Vloženo 5. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2018 Bohužel ne, vyměnil jsem stabilizatátor 5V asi za 250Kč... to nepomohlo a pak se mi i dokonce kouřilo z budíků. Koupil jsem jiné budíky a nakodoval imobilizer. Od té doby mám pokoj, tedy až na problém s motorem, ale to je zas jiná věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.