Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dnes jsem se byl mrknout na autodromu v Mostu a zadokumentoval jsem jejich Safety Car

post-30-1159469740.jpg

• Autor

A tady ještě jeden pohled

post-30-1159469805.jpg

Dnes jsem se byl mrknout na autodromu v Mostu a zadokumentoval jsem jejich Safety Car

Neni to nahodou "RS"?

• Autor

Přesně tak, je to RS, zkoušel jsem fotit taky interiér, ale skrz zavřený okna se to hodně lesklo

nevím proč to fotíš.Tuctové polepené sériové RS

nevím proč to fotíš.Tuctové polepené sériové RS

Proč ne? Já jsem třeba RS v životě neviděl.... :smich:

Tak jak to je? Je to 1,4MPI predelana na RS look nebo je to 1,8T RS se sloupnutym znacenim motorizace? :o

krásná RSka, v červené a černé jsou nejkrásnější. ale pokud by to byla 1.4 s kotoučema vzadu, taky zajímaví ;)

nevímproč by Rs nemohla dělat Safety Car. Loni jsem dostal jednu k dispozici a na VIP dnu Bohemia racing teamu jsem se s ní vyřádil na autodromu v Brně. Opravdu skvělý zážitek. některé části okruhu se musí jet opravdu na srdce.

Čau Honza

• Autor
krásná RSka, v červené a černé jsou nejkrásnější. ale pokud by to byla 1.4 s kotoučema vzadu, taky zajímaví ;)

Vždyť jsem to psal, je to originál RS. Akorát má sundaná ta označení "V RS" z masky a zezadu. No a vyfotil jsem ji pro zajímavost, když už jsme tady na Octavia fóru a jsem rád že ji dal "zabiak" do fotogalerie" na svých www stránkách mezi speciální Octavie.

A to nejde dat na 1,4-ku kotouce dozadu ci co? lol

Mne to na prvni pohled prijde jako ze to neni origo RS, ale neptejte se me proc, to proste nevim, jen pocit :unsure:

Davali male zrcatka u spolujezdce i na RS? ME to zase prijde, ze to bylo boreny na predek, nebo predelavany, jelikoz z fotky dily nelicujou.. ;)

Davali male zrcatka u spolujezdce i na RS? ME to zase prijde, ze to bylo boreny na predek, nebo predelavany, jelikoz z fotky dily nelicujou.. ;)

Jeste me napada jedna vec, ze pokud ma maly zrcatko, mel by to asi byt MR01, ale nejsem si jistej, ze RS MR01 uz mely xenony ;)

RSko jezdilo i v Brne na MotoGP ;)

Jeste me napada jedna vec, ze pokud ma maly zrcatko, mel by to asi byt MR01, ale nejsem si jistej, ze RS MR01 uz mely xenony ;)

za příplatek ano nedávno jsme tu o tom kecali s Vittem

JO

Bordel lol

Bordel lol

Verejny dum...

;)

Bordel  lol

Verejny dum...

;)

Nebudmez priliva spisovni, ano? lol

Pravé světlo je nějak šejdrem, tak s tím asi někdo vymetl pangejt.......

Ty přední blinkry vypadají jako by byly 100 let staré. :o

Jen pro upresneni prvni ORS nemeli xenony a tahle je ma taky dodelavany, to same jako to male zpet. zrct. -MR01 ...

Jen pro upresneni prvni ORS nemeli xenony a tahle je ma taky dodelavany, to same jako to male zpet. zrct. -MR01 ...

Jojo, to jsem psal o kus vejs taky, ale prej je mely za priplatek :unsure:;)

a pak, ze neni specialni, proc teda pak ta diskuze!!! :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.