kubaakubikula Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 Zdravim, pánové. Zasekl se mi zadní prostřední pás v opěradle. ale zasekl se při sklopené poloze a teď nejde opěradlo narovnat. Nevíte někdo co s tím? v servisu nejbližší volný termín 14.11. a potřebuju vozit lidi... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 Našiel som to to: Nevím jak u středového pásu, ale mně se kdysi u Octavky zasekl pás u řidiče a v servise mi ho chtěli mi měnit, ale naštěstí ho neměli. Protože děláme díly na nástroje pro výrobu pasů pro Toyotu, tak jsem se zeptal tam.Poradili mi ať do mechanizmu několikrát silně klepnu, že zůstala viset kulička, která blokuje pás při zrychlení nebo zpomalení a je to u všech pásu podobné. Pomohlo to, po týdnu se zasekl ještě jednou a od té doby fungoval pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubaakubikula Vloženo 31. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 (editace) Díky Asi nejlepší to bude, když sundám potah. Je tam kolem do kola zip, ale nikde jsem nenašel jezdce, takže pak nevím jak bych ho dal zpátky... Editováno: 31. Říjen 2016, autor: kubaakubikula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 Cukni s ním jako bys ho chtěl ještě navinout, pak by měl povolit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fugas20 Vloženo 30. Září 2018 Sdílet Vloženo 30. Září 2018 Odsrubovat srubu v podlahe narovnať a funguje...mám ten istý problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.