Publikováno Říjen 31, 20168 r Zdravím, chtěl jsem se zeptat,zda ma nekdo zkusenosti s tim,ze pri studenem startu motor nenaskoci,jen toci. Me az na po3. Svicky,škrtici klapka i baterka nové. Diagnoatika neukazuje žadnou zavadu.
Březen 20, 20178 r Zajimavé info, ale v podstatě to odpovídá projevu, vs. čerpadlo muselo nejdřive vytvořit tlak na railu, další starty pak byly OK zase jen do doby, než tlak klesl. Jak douho/kolik km do výměny čerpadla se s tím jezdilo, nekolísala hladina oleje, nebo nepřibýval olej? Jde mi o to, jestli tedy z čerpadla začal protýkat benzín do oleje, a nebo jen nebylo schopno vytvořit interně tlak ale navenek zůstalo těsné. U koncernu jsem na EA888 k tomu žádné TPI nenašel, ale pro EA211 něco podobného ano, v principu je to naprosto stejný. Technická produktová informace 2035832_1.pdf Jen pro zajimavost, v kolik najetých km se to projevilo, byl to tedy CDAA motor že? Díky
Březen 20, 20178 r Autor S olejem se nic nezmenilo,ani nepribyval,ani neubyval. Nikde nic nekolisalo,jen tam nebyl ten tlak. Ano,je to motor CDAA, zaclo zlobit od 161000km. Ujel sem s tim 500km. Ale od zacatku jsem to hned resil,vymenoval jsem jedno po druhem,skrtici klapka,podavaci cerpadlo,baterku pro jistotu,svicky.. Az nakonec to cerpadlo a najednou bylo vsechno ok
Březen 20, 20178 r Bezva, díky za info, hlavne ze se vyřešilo. Kolik km máš najeto nyni? Tady na foru je spousta info ohledne rozvodu a spotřeby oleje, neznamená to ale, že to platí na všechny, spoustu faktorů to ovlivní: Ale na tyhle km u CDAA, bere teď nějaký olej a pokud ano, cca kolik? K tomu by stálo vědět, kdy byl motor vyroben, cedulka je nalepená na horním krytu rozvodu. A jak s rozvodem, původní nebo se již měnil? Dík
Březen 20, 20178 r Autor Ted 165000,rozvody sem nechal delat ve 152000,samozejme s novym napinakem. Olej od toho co mi byly vymeneny pisty apod. nezere vubec olej. Ale pred opravou si to vzalo litr oleje na 1000km.
Březen 20, 20178 r No tak to máš teď novej motor Cca v kolika km to začalo brát olej? Takže jak rozvody a písty byly dělaný zároveň? Bylo by špatný, aby po pístech bral olej stále, tak ať jezdí, když dostal takovou péči
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.