jakudo Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 Máte někdo zkušenost s tímto příslušenstvím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 Mám ji a účel plní. Spracováni kvalitní. Asi najdeš levnější stejného typu, ale kupoval jsem tenkrát více věcí přes škoda eshop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 31. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 Super, dík za názor. Taky chci objednat nějaké věci přes e-shop a tohle by se mi líbilo. Taky mám ty sportovní sedačky a chtěl bych je nějak chránit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 I bezpečnosti to pomůže ta podložka má protiskluzovou úpravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 31. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 To mě až tak netrápí, protože máme základnu isofix. Tu podložku chci ještě pod tuto základnu, aby ten sedák nijak neodrbávala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hammi Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 Mám ji a souhlasím s Reeshankem. Kvalitně mi přijde taky v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 31. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 Koukal jsem do eshopu a ani ta cena není tak hrozná. Budu objednávat ještě reflexní vesty, tak to k tomu přihodím, ať mi to sedadlo pod isofixem vydrží dlouho.Díky za názory;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blahyk Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Mám jí pod dětskou sedačkou od 07/2015, vlastní sedačka pod tím vypadá jako nová, najeto cca 30tkm - z 75% sedačka obsazena dítětem, nyní 4 roky. Takže za mne funkci plní velmi dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 1. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Tak to je super. Když už jsme u těch sedaček, máte někdo sedačku od Škodovky? My máme zatím vajíčko (malé budou teprve 4 měsíce), ale časem budeme muset koupit velkou sedačku. Nevíte od koho to Škodovka bere? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sTebliczek Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 To nevim, ale nebral bych nic jineho nez Romer nebo Cybex (podle toho jestli dite snese pultik nebo ne). Nedavno jsme kupovali Romer King 2 LS s upozornenim na spravne dotazeni a nemuzu si vynachvalit a za tu bezpecnost maleho mi to stoji (testy vyhravaji vetsinou prave Romer a Cybex) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 1. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 To je jasný. Vajíčko máme Römer a jsme spokojeni. Nevím ale od koho to škodovka kupuje. Třeba to bude nějaká "lepší" značka jako právě např Römer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvaldo Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 Neviem od koho to škodovka kupuje, ale pochybujem ze bude lepsia ako Cybex alebo Romer. My mame vajicko od Cybex-u konkretne Aton Gold 4 a mozem len odporucit. Pod tym je presne tato originalna podložka od pouzivania autosedačky a tiez odporucam. Sedadlo pod nou je uplne ako nove. Pouzivane cca 1 a pol roka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 7. Březen 2017 Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 Zalezi na konkretnim modelu.. lepsi jak Roemer nebude kdyz je to Roemer :-) napriklad 000019906L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.