Přejít na obsah

blahyk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    85
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

975 zobrazení profilu

Oznámení blahyk

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

14

Popularita

  1. Mám jí pod dětskou sedačkou od 07/2015, vlastní sedačka pod tím vypadá jako nová, najeto cca 30tkm - z 75% sedačka obsazena dítětem, nyní 4 roky. Takže za mne funkci plní velmi dobře.
  2. Co přesně chce aktualizaci? Stačí mít aktualizované všechny google aplikace a k ním vždy poslední dostupnou verzi AA z apkmirror.
  3. Já mám 16" na léto a 15" na zimu. Rozdíl ve spotřebě je u mne v podstatě minimální, max 0,25l/100km (teď jsem to dlouze lovil ze Spritmonitoru vždy průměr několika tankování na konci každé sezóny a začátku další). Já bych menší než 16 na léto rozhodně nebral, na 15 není auto tolik jisté, obzvláště na dálnici, je potřeba s tím prostě počítat. Naopak výhoda 15 se objevuje v zimě při parkování natěsno k překážkám pod sněhem.
  4. Ne auto jsem přebíral někdy v červenci (2015), hned při převzetí jsem se domluvil s prodejcem, že u něj koupím zimáky, ať se v září ozve. On potom poslal nabídku a plácli jsme si.
  5. Já jsem nakonec na zimu zvolil originál alu 15" s A4 Michellinama, prodejce nabídnul velmi příznivou cenu na úrovni plechu s čínama, takže nebylo co řešit.
  6. Záleží na tom jak moc nádrž "dojíždíš", já třeba tankuju pouze u jedné značky a tím pádem beru většinou dříve než je potřeba, ale tak těch 600-700 nebývá problém, můžeš nakouknout sem https://www.spritmonitor.de/en/detail/706381.html...za rok a kus už snad celkem vypovídající údaje, běžný provoz, mix krátkých tras přes týden a dlouhých o víkendu, dost dálnic
  7. Jako multifunkční volant rozhodně ber, komfort ovládání je někde úplně jinde.
  8. Smartlink http://www.skoda-auto.com/en/experience/product-features/connectivity/#SliderModuleWebPart_1
  9. Já jsem někdy něco takového viděl na jednom Samsungu, nemůžu si ale vzpomenou co to bylo zač, jsou všechny stejný. Pomohla úplně nejnovější verze AA v kombinaci s aktualizací všech aplikací v telefonu (měl zakázané updaty u map, frameworku, play služeb atd....). Minimálně všechny google app a služby je třeba mít nejnovější možnou verzi. Co se týče odpojování, zápasil jsem s tím chvilku jak u Lg Flex2 (5.1.1/6.0.1), Nexus 5X (6.0.1), tak dokonce jsem to viděl i u iPhone 6. Vždy byl na vině kabel. Rozhodně doporučuju koupit opravdu pořádný kabel, pro usb-c rozhodně celý kabel, ne jen nějakou redukci a je po problémech. Mě vydrží kabel v max kondici tak max 3 měsíce, rozhodně mu neprospívá nechávat ho v autě :-( Mě se jen občas samo restartuje Bolero při delším použití (2-3 hod) AA, zaplé navigace a přehrávání hudby ze Spotify. Nevysledoval jsem ale žádnou zákonitost, takže naprosto netuším, čím by to mohlo být. Nevíte někdo, jestli není nějaký SW upgrade pro Bolero?
  10. @Dusik6 Dlouho podržet levé tlačítko/kolečko
  11. Mělo by to jít po mocí "play **** ", nemám vyzkoušeno, používám playlisty Spotify a u mne funguje "Play my '*****' playlist on Spotify" edit: Rozhodně vyzkoušet poslední build 1.6.2810 (2825091-release) - Ability to browse your music collection without lockouts while vehicle is stopped
  12. Mám taky originál, celkem spokojenost (v rámci možností), jen mohla být o něco větší aby se mi tam vlezla peněženka
  13. Pro zajímavost, používám AndroidAuto a absolvoval jsem s ním teď cestu do severního Holandska a zpět, celková spotřeba dat cca 50 MB. Dokonce jsem na místě zjistil, že když si stáhnete offline podklady v mapách (https://support.google.com/gmm/answer/6291838?hl=cs), AA je pak umí používat pro svoji potřebu, ale nejde v nich offline vyhledávat, tzn. musíte si najít bod na mapě a nechat se navigovat k němu. Samozřejmě v offline módu nemáte dopravní informace, ale použít v případě velké nouze se to dá.
  14. Přidávám témeř čistě dálniční zkušenost, severní Holandsko, dohromady za cestu tam (pomaleji) i zpět (rychleji) + nějaké to popojíždění po tamním venkově a městech. S tím, že cesta zpět (90% po D dálnicích) byla za 6,6 při průměrné rychlosti 127 km/h i s 30 minutovým stáním před jedním stavebním úsekem. 2 lidi, téměř plný kufr.
  15. Přesně tak, já byl taky na testovací jízdě kdysi se sedačkou, nejhůře bych řekl, že se vleze taková ta cca 9-18, pak už je to v klidu.
×
×
  • Vytvořit nový...