Publikováno Listopad 1, 20168 r Dobry den. Mal by som dotaz, mozno ste uz mali takyto problem: Idem po dialnici, potom to takeho tunela a zapnu sa automaticky svetla... Vyskoci hlaska, nefunkcne svetla, skontrolujte lave stretavacie svetlo. Ale ako svetlo svieti dalej... tunel konci, svetla vypnu, potom dalsi tunel ako v pohode, len tam ta hlaska ostane az do dalsieho startovania. Po dalsom startovani, je hlaska prec. Takze takuto mam poruchu. A divne je to, ze je to velmi sporadicke, uz tri tyzdne odvtedy a chyba sa neopakuje. Mozno o tyzden zase, o dva... Zatial sa mi to stalo asi 3 krat v priebehu asi 3 mesiacov. Tak skutocne neviem. Viete poradit? Co to moze byt? Servis povedal, ze treba vymenit ziarovku ako pise pocitac a ze uvidi sa. No ale mne to nejak nedava zmysel takato porucha Dik za vase tipy.
Listopad 1, 20168 r Sporadické chyby jsou nejhorší, pokud je to v záruce, tak to nech vyměnit. Mě to kdysi dělala vadná řídicí jednotka světla, nechal jsem to a vymizelo to. Upraveno Listopad 1, 20168 r od LEdit
Leden 6, 20178 r Autor Ahojte. Mam problem s bixenonami. Dnes start a po chvilke hlaska, zkontrolujte tlumene svetlo vpravo... a ostalo svietit oranzova kontrolka... Vyjdem von a pravy xenon nesvieti. LED pasik ok, aj ta malinka zlta v pohode. Ale xenon vpravo tma. Lavy OK. Ja mam teraz taky blby pocit, ze sa pokazilo nieco dost drahe A ze vymenit nie iba prave, ale uz aj lave. Vymiena sa len xenon, ci musi cely svetlomet? Hadam nie. Ale viete co sa stalo neskor? Neskor som vypol motor, znovu zapol a svieti. Tak neviem.. Co mozem skusit aj sam? Mam pozriet kontakty? Viete poradit co s tym moze byt? Co mozem aj sam skusit pozriet? Dakujem za radu. Hlaska bola: Skontrolujte tlumene svetlo vpravo. Dakujem za radu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.