Runman82 Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 (editace) Při dešti mi zadní senzory signalizují překážku na levé straně. Jak poznám, který z těch dvou senzorů je vadný? (zřejmě tam zatekla voda, když je sucho a vyschne to, tak vše funguje). Jde to poznat bez VAG, třeba podle toho co ukazuje rádio? Editováno: 6. Listopad 2016, autor: Runman82 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 7. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 Ak ti rádio ukazuje na niektorej strane maximálne priblíženie k prekážke tak vieš aspoň, ktorá strana to je. Na fabii a Roomstri pred Faceliftom ukazuje rádio Dance len pravú a lavú stranu dve čidlá spolu takže v tomto prípade môžeš len hádať. Ale tuším u Faceliftu a rádio Swing už vie ukazovať každé čidlo zvlášť a podľa toho by sa to dalo. Myslím, že jednoduchšie bude asi skúsiť zohnať niekoho s diagnostickým káblom a keď ti to bude blbnúť nech ti to pozrie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 Já jsem se stejným problémem bojoval 3 roky. Mám předFL a tam mi diagnostika moc nepomohla. Vzdálenost ukazovala stejnou jako ostatní čidla, ale ozýval se souvislý tón. Koupil jsem jedno čidlo a laboroval, ale nic nevyřešil. Vypadá to, že ta čidla časem ztratí vodotěsnost. Nakonec jsem koupil všechna čidla nová a je to OK. Akorát ta cena... A to jsem je našel na ebay asi o půlku levnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.