Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Při dešti mi zadní senzory signalizují překážku na levé straně. Jak poznám, který z těch dvou senzorů je vadný? (zřejmě tam zatekla voda, když je sucho a vyschne to, tak vše funguje). Jde to poznat bez VAG, třeba podle toho co ukazuje rádio?

Upraveno od Runman82

Ak ti rádio ukazuje na niektorej strane maximálne priblíženie k prekážke tak vieš aspoň, ktorá strana to je. Na fabii a Roomstri pred Faceliftom ukazuje rádio Dance len pravú a lavú stranu dve čidlá spolu takže v tomto prípade môžeš len hádať. Ale tuším u Faceliftu a rádio Swing už vie ukazovať každé čidlo zvlášť a podľa toho by sa to dalo. 

Myslím, že jednoduchšie bude asi skúsiť zohnať niekoho s diagnostickým káblom a keď ti to bude blbnúť nech ti to pozrie. 

• 1 měsíc později...

Já jsem se stejným problémem bojoval 3 roky. Mám předFL a tam mi diagnostika moc nepomohla. Vzdálenost ukazovala stejnou jako ostatní čidla, ale ozýval se souvislý tón. Koupil jsem jedno čidlo a laboroval, ale nic nevyřešil. Vypadá to, že ta čidla časem ztratí vodotěsnost. Nakonec jsem koupil všechna čidla nová a je to OK. Akorát ta cena... A to jsem je našel na ebay asi o půlku levnější.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.