mekanik Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Zdravim, mám Octavii TDI 81 kW AHF 2000 a problém se řazením. A to vibrace řadící páky a pouze při zařazeném pátém rychlostním stupni. Závada se projevuje pouze při brždění motorem. Páka má vibrace někdy větší, někdy menší... Nevíte co by to mohlo být? Řazení je bovdenové a nikde jsem žádné vůle ani zjevné poškození nenašel. Díky M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awe_cz Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Zdravim, mám Octavii TDI 81 kW AHF 2000 a problém se řazením. A to vibrace řadící páky a pouze při zařazeném pátém rychlostním stupni. Závada se projevuje pouze při brždění motorem. Páka má vibrace někdy větší, někdy menší... Nevíte co by to mohlo být? Řazení je bovdenové a nikde jsem žádné vůle ani zjevné poškození nenašel. Díky M. Mne to dela na nizkych otackach, ale ne vzdy. A uprimne - nemel jsem naladu to zatim resit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 (editace) A nemůže to klepání dělat vzpěra (na obr. pozice 25) která je od převodovky k nápravnici??? Je na ní takové gumové lůžko. Klidně může být roztržené. Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Take si myslim. Kdyz brzdim a naopak, radicka pendluje. Takze se mi zda, ze je taky vpr. Mel jsem to stejny u fava, motor mel pohyb pri akceleraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekanik Vloženo 3. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Jo to mas pravdu, to by mohlo taky delat, to me ani nenapadlo. Tak kouknu na to a dam vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekanik Vloženo 5. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Tak vzpera je v poradku, drobet hazela leva poloosa tak tu jsem vymenil ale zavada je furt. Vsechny silentbloky ok. Je prave divny, ze to dela jenom na tu petku... Jestli je neco se razenim nebo to jde z prevodovky, fakt uz nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Já mam 1,8 20V a mam stejnej problém, ale pro změnu se mi to chvěje na 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.