Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim, mám Octavii TDI 81 kW AHF 2000 a problém se řazením. A to vibrace řadící páky a pouze při zařazeném pátém rychlostním stupni. Závada se projevuje pouze při brždění motorem. Páka má vibrace někdy větší, někdy menší... Nevíte co by to mohlo být? Řazení je bovdenové a nikde jsem žádné vůle ani zjevné poškození nenašel. Díky M.

Vloženo
Zdravim, mám Octavii TDI 81 kW AHF 2000 a problém se řazením. A to vibrace řadící páky a pouze při zařazeném pátém rychlostním stupni. Závada se projevuje pouze při brždění motorem. Páka má vibrace někdy větší, někdy menší... Nevíte co by to mohlo být? Řazení je bovdenové a nikde jsem žádné vůle ani zjevné poškození nenašel. Díky M.

Mne to dela na nizkych otackach, ale ne vzdy. A uprimne - nemel jsem naladu to zatim resit ;)

Vloženo (editace)

A nemůže to klepání dělat vzpěra (na obr. pozice 25) která je od převodovky k nápravnici??? Je na ní takové gumové lůžko. Klidně může být roztržené.

Editováno: , autor: Milan II
Návštěvník
Vloženo

Take si myslim. Kdyz brzdim a naopak, radicka pendluje. Takze se mi zda, ze je taky vpr. Mel jsem to stejny u fava, motor mel pohyb pri akceleraci

Vloženo

Tak vzpera je v poradku, drobet hazela leva poloosa tak tu jsem vymenil ale zavada je furt. Vsechny silentbloky ok. Je prave divny, ze to dela jenom na tu petku... Jestli je neco se razenim nebo to jde z prevodovky, fakt uz nevim.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...