Kane13 Vloženo 12. Listopad 2016 Vloženo 12. Listopad 2016 Zdravím všechny, nedávno jsem se stal majitelem Roomstera, tak mi nedalo, abych ho neukázal. Začnu s dovolením trochu zeširoka. Můj příběh ŠKODA se začal psát v roce 2011, kdy jsem začal pracovat u jednoho dealera jako prodejce nových a ojetých vozů ŠKODA. Do té doby jsem jezdil Fiatem Punto, ale kolektiv a okolnosti mě dohnaly k tomu, že jsem jej záhy vyměnil za jedničkovou Octavii s démonizovaným motorem 1.9 TDI/ 66kW. A protože jsem nikdy nechtěl mít fádní auto, lehce jsem ji upravil k obrazu svému, viz fotka. Po nějaké době jsem dealerství opustil a "povýšil". Začal jsem pracovat přímo pro ŠA jako trenér/ školitel. Domů se nastěhovala služební Fabia II a přes program MAL jsem manželce pořídil Octavii III s motorem 1.4 TSI. Když skončil pronájem, začali jsme uvažovat co dál a následně jsme pořídili Octavii II RS s neobyklou kombinací předface a CR motor. Mezitím jsem vyměnil služební Fabii za Octavii II a následně Octavii III. Krom toho jsem si v mezičase pořídil Fiat Punto 1.4 GT, ale to je jen na občasné vyjížďky a na Škodovácké forum to asi ani nepatří :-) Vzhledem k tomu, že manželka otěhotněla (věřím, že se mnou) a bude jezdit pouze krátký trasy, mi rozum velel prodat RS, dokud si drží cenu, a vyměnit ji za něco benzinovýho, rodinněji založenýho. Takže RS šla s těžkým srdcem do světa a domů se nastěhoval černý Roomster. Pár údajů k autě: Je to 1.6 16v z roku 2008, vybavený vším, co jsem si pro ženu představoval - komplet v elektrice, senzory, sportovní sedačky, panorama, vyhřívaný sedačky. I tak je to z RSa samozřejmě skok jako blázen, ale slíbil jsem, že až dítě (děti) odroste, pořídím jí zase něco atraktivnějšího. No a protože jsem nenechavec, hned po koupi jsem začal Roomstera "vylepšovat". Začalo to novými znaky, potom přišly xenony (vím, není to ideální, ale v noci jsem měl problém vidět cestu) a aktuálně plánuju dodělat poněkud neobvyklý denní svícení. V hlavě mám ještě jeden plán, a to inspirovat se jedním známým filmovým autem a trochu Roomstera oživit. Víc k tomu zatím neřeknu, ale pokud si někdo chce tipnout, klidně může. Přikládám ještě fotky všech mých aut (kromě služebních). Věřím, že mě mezi sebe přijmete. 3 Citovat
marfan Vloženo 14. Listopad 2016 Vloženo 14. Listopad 2016 Pekný roomster Ešte by to chcelo fotky interieru. Mám otázku k tým Xenonom, bavili sme sa v téme o projektorových svetlách, že Xenony do natačacích svetlometov nieje dobré dávať pretože môže odpáliť RJ. Preto moja otázka je akú sadu máš namontovanú a prípadne ak vieš o tomto probléme, či to máš aj nejako vyriešené. Citovat
Kane13 Vloženo 14. Listopad 2016 Autor Vloženo 14. Listopad 2016 Fotky interiéru samozřejmě dodám, jinak díky za pochvalu. Přiznám se, že o těch xenonech jsem v kombinaci s natáčením netušil. Nicméně kolega to měl v autě taky, skoro 3 roky, a nic. Na druhou stranu tchánovi natáčení odešlo a ani k tomu nepotřeboval HIDky Poptám se na to kluka, kterej mi to tam dával, má s HIDkama poměrně dost zkušeností Citovat
marfan Vloženo 14. Listopad 2016 Vloženo 14. Listopad 2016 Ja mám tiež HID xenony lebo tie svetlá večer a v noci s klasickými žiarovkami svietili tragicky zle. Tak potom to je asi len idividuálne alebo nechápem potom prečo niekomu sa to kazí a niekomu nie. Citovat
sekyji Vloženo 14. Listopad 2016 Vloženo 14. Listopad 2016 Roomster nadhernej a svetla mam ty samé a taky těším neco co by více svítilo:l nicméně to co tu kluci tvrdí jsem už 2x zažil že se posralo naklápění díky hid takže těším jak to udělat aby to bylo chraneno Citovat
GOLF10 Vloženo 17. Listopad 2016 Vloženo 17. Listopad 2016 Pěkný auto ať hlavně slouží a jezdí.Vidím ,že máš olomoucký kraj značku nejsi někde od olomouce. Citovat
Spandexman Vloženo 3. Prosinec 2016 Vloženo 3. Prosinec 2016 Ahoj, pekny vsechny auta, ale hlavne room.Pekna cerna, doufam, ze autak slouzi? Citovat
Kane13 Vloženo 3. Prosinec 2016 Autor Vloženo 3. Prosinec 2016 GOLF10: Ze Šternberka, pravý Šternberk ze Šternberk Spandexman: Jojo, slouží, teď absolvoval 120 tisícovou prohlídku plus výměnu předních brzd a pomalu se chystáme na "přestrojení" :-) Citovat
Spandexman Vloženo 3. Prosinec 2016 Vloženo 3. Prosinec 2016 To rad slysim, ze jsi spokojenej, ja mam ted novy auto, scoutika, ma najeto 8500 km,r.v 2014,doufam ze mi bude prinaset jen radost. Citovat
GOLF10 Vloženo 14. Prosinec 2016 Vloženo 14. Prosinec 2016 V 3. 12. 2016 at 20:58, Kane13 napsal: GOLF10: Ze Šternberka, pravý Šternberk ze Šternberk Tak to bydlíš kousek ode mě.Já Litovel ,a jen tak mimochodem neděláš u Hégra v Ol. Citovat
Kane13 Vloženo 16. Prosinec 2016 Autor Vloženo 16. Prosinec 2016 Nene, pracuju přímo pro výrobce. Dřív jsem pracoval u Hégra, ale ve Šternberku Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.