Publikováno Listopad 12, 20168 r Zdravím všechny, nedávno jsem se stal majitelem Roomstera, tak mi nedalo, abych ho neukázal. Začnu s dovolením trochu zeširoka. Můj příběh ŠKODA se začal psát v roce 2011, kdy jsem začal pracovat u jednoho dealera jako prodejce nových a ojetých vozů ŠKODA. Do té doby jsem jezdil Fiatem Punto, ale kolektiv a okolnosti mě dohnaly k tomu, že jsem jej záhy vyměnil za jedničkovou Octavii s démonizovaným motorem 1.9 TDI/ 66kW. A protože jsem nikdy nechtěl mít fádní auto, lehce jsem ji upravil k obrazu svému, viz fotka. Po nějaké době jsem dealerství opustil a "povýšil". Začal jsem pracovat přímo pro ŠA jako trenér/ školitel. Domů se nastěhovala služební Fabia II a přes program MAL jsem manželce pořídil Octavii III s motorem 1.4 TSI. Když skončil pronájem, začali jsme uvažovat co dál a následně jsme pořídili Octavii II RS s neobyklou kombinací předface a CR motor. Mezitím jsem vyměnil služební Fabii za Octavii II a následně Octavii III. Krom toho jsem si v mezičase pořídil Fiat Punto 1.4 GT, ale to je jen na občasné vyjížďky a na Škodovácké forum to asi ani nepatří :-) Vzhledem k tomu, že manželka otěhotněla (věřím, že se mnou) a bude jezdit pouze krátký trasy, mi rozum velel prodat RS, dokud si drží cenu, a vyměnit ji za něco benzinovýho, rodinněji založenýho. Takže RS šla s těžkým srdcem do světa a domů se nastěhoval černý Roomster. Pár údajů k autě: Je to 1.6 16v z roku 2008, vybavený vším, co jsem si pro ženu představoval - komplet v elektrice, senzory, sportovní sedačky, panorama, vyhřívaný sedačky. I tak je to z RSa samozřejmě skok jako blázen, ale slíbil jsem, že až dítě (děti) odroste, pořídím jí zase něco atraktivnějšího. No a protože jsem nenechavec, hned po koupi jsem začal Roomstera "vylepšovat". Začalo to novými znaky, potom přišly xenony (vím, není to ideální, ale v noci jsem měl problém vidět cestu) a aktuálně plánuju dodělat poněkud neobvyklý denní svícení. V hlavě mám ještě jeden plán, a to inspirovat se jedním známým filmovým autem a trochu Roomstera oživit. Víc k tomu zatím neřeknu, ale pokud si někdo chce tipnout, klidně může. Přikládám ještě fotky všech mých aut (kromě služebních). Věřím, že mě mezi sebe přijmete.
Listopad 14, 20168 r Pekný roomster Ešte by to chcelo fotky interieru. Mám otázku k tým Xenonom, bavili sme sa v téme o projektorových svetlách, že Xenony do natačacích svetlometov nieje dobré dávať pretože môže odpáliť RJ. Preto moja otázka je akú sadu máš namontovanú a prípadne ak vieš o tomto probléme, či to máš aj nejako vyriešené.
Listopad 14, 20168 r Autor Fotky interiéru samozřejmě dodám, jinak díky za pochvalu. Přiznám se, že o těch xenonech jsem v kombinaci s natáčením netušil. Nicméně kolega to měl v autě taky, skoro 3 roky, a nic. Na druhou stranu tchánovi natáčení odešlo a ani k tomu nepotřeboval HIDky Poptám se na to kluka, kterej mi to tam dával, má s HIDkama poměrně dost zkušeností
Listopad 14, 20168 r Ja mám tiež HID xenony lebo tie svetlá večer a v noci s klasickými žiarovkami svietili tragicky zle. Tak potom to je asi len idividuálne alebo nechápem potom prečo niekomu sa to kazí a niekomu nie.
Listopad 14, 20168 r Roomster nadhernej a svetla mam ty samé a taky těším neco co by více svítilo:l nicméně to co tu kluci tvrdí jsem už 2x zažil že se posralo naklápění díky hid takže těším jak to udělat aby to bylo chraneno
Listopad 17, 20168 r Pěkný auto ať hlavně slouží a jezdí.Vidím ,že máš olomoucký kraj značku nejsi někde od olomouce.
Prosinec 3, 20168 r Autor GOLF10: Ze Šternberka, pravý Šternberk ze Šternberk Spandexman: Jojo, slouží, teď absolvoval 120 tisícovou prohlídku plus výměnu předních brzd a pomalu se chystáme na "přestrojení" :-)
Prosinec 3, 20168 r To rad slysim, ze jsi spokojenej, ja mam ted novy auto, scoutika, ma najeto 8500 km,r.v 2014,doufam ze mi bude prinaset jen radost.
Prosinec 14, 20168 r V 3. 12. 2016 at 20:58, Kane13 napsal: GOLF10: Ze Šternberka, pravý Šternberk ze Šternberk Tak to bydlíš kousek ode mě.Já Litovel ,a jen tak mimochodem neděláš u Hégra v Ol.
Prosinec 16, 20168 r Autor Nene, pracuju přímo pro výrobce. Dřív jsem pracoval u Hégra, ale ve Šternberku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.