Přejít na obsah

Hnus na vlastní oči


oggy

Doporučené příspěvky

Tak ja som zazil dve havarky vozidlo - clovek. Jednu na vlastne oci a okolo druhej som len prechadzal (nastastie). Ta prva bola na prechode pre chodcov hned pri nemocnici. Tipek okamzite letel a jeho topanky ostali na mieste zrazky. Mal nestastie v stasti, pretoze hned z nemocnice vybelhli s nositkami. Ta druha tragickejsia bola zrazka kamiona z chodcom kde nemal co robit. Na ceste asi 20m dlhy krvavy flak a kopec plachiet na ceste ktore zakryvali zbytky z toho co zostalo po chodcovi. To som mal na male, aby som nehodil sablu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám na vždy do paměti vryté dvě bouračky. Na první jsem přímo koukal jak se stala, když jsem šel pěšky po chodníku u klasické světelné křižovatky ve tvaru kříže. Ze směru kde zrovna byla červená přijížděla Š120, rychlostí tak 60-70km/h. Jak jel, říkám si, že by měl začit brzdit, když má červenou. Jenže o nezačal a vjel do té křižovatky. Jenže na neštěstí mu zpoza rohu kam nebylo vidět (na zelenou) vyjela ženská ve fáčku a pochopitelně se stalo nevyhnutelné. Ten chlap jí nabral v místě zadního sloupku, ani nezačal brzdit. Rána jako kráva, fáčko se otočilo 2x kolem do kola než se zastavilo. Chlap ze škodovky vystoupil, zdálo se že mu nic vážného nebylo (což jsem se divil, když měl takové auto), ženská nevystoupila, ale byla při vědomí - asi hnutá krční páteř, protože se pořád držela zezadu za krk.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Druhou bouračku kterou nikdy nezapomenu jsem sice neviděl přímo jak se stala, ale byl jsem na místě hned v zápětí - ještě byl zvířený prach. Stalo se to na karlovarce. Napříč přes silnici stála Škoda Felicia Pick-Up, prakticky bez předku, v pravém příkopu byl Ford Tranzit na střeše (krátce před tím nás předjížděl), v levém příkopu byla stará lada. Po silnici byly rozházené kusy motoru a ozubená kola z převodovky. Druhý den jsem se v novinách dočetl jak se to stalo - 19-ti letý řidič toho pick-upu předjížděl tu ladu na horizontu, kde se čelně srazil s tím tranzitem. Následky nehody - řidič pick-upu na místě mrtvý, řidič tranzitu těžce zraněný, jeho spolujezdkyně v 8. měsíci těhotenství mrtvá, posádka lady těžce zraněná. A to všechno kvůli jednomu kreténovi, který nemohl s předjížděním chvíli počkat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli jste viděli, jak v Brně srazilo hasičský auto borca, kterej měl blbec nejspíš na uších sluchátka, tak kolem toho jsem jel zase já, stál jsem asi hodinu v koloně a pak jsem projel kolem obrovské kaluže krve a cosi schovanýho pod černým pytlem.... no hnus kol9

To byla ta u Židenických kasáren ne?? Udajně tam nějak vyjíždělo hasičské auto a kluk s s sluchátkama ho neslyšel...bylo mu 20... :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Nerátam nehody, kedy nabúrali mňa.

Ale mal som tú česť vidieť ako sa zabil motocyklista (darca). Išiel trochu rýchlo v meste a Favorit mu nedal prednosť. Trafil predný blatník, trochu letel vzduchom a trafil pouličnú lampu. Bolo to 500 m od nemocnice, sanitka prišla temer hneď a len ho zakryli plachtou. Plechová rana, tupý náraz a nič. To bolo celé. Favorita otočilo o 180 stupňov.

Ja som trafil cyklistu, ktorý mi spoza múrika vbehol na cestu priamo pred kapotu. Nemal som najmenšiu šancu ho vidieť. Ale letel krásne! Len potom tá škoda a starosti s poisťovňou. A mrcha mená zákonnú poistku.

A ešte ma na ceste predbehol nedočkavý Fiat bez značiek plný mladíkov. A v zákrute dostali šmyk (išli odhadujem 140), nezvládli to, skosili značku na kraji cesty a už som len videl v kúdole prachu ako auto robí saltá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...