tom2217 Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 Zdravim Mate niekto problem s rolovacim platom. Ja mam uz druhe. Prve som reklamoval. Bolo mi vymenené. Velmi pomaly sa navýjalo. Pri tomto druhom sa mi zdá že budem mat ten istý problém, ide to prosim nejako nastavit myslim tu silu toho mavýjania. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 Jak se ochladí tak se mi navíjí pomalu a cukaně. Zatím jsem to nereklamoval. Mám neklamný pocit, že nějaké nastavování síly tam určitě není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 Ak je teplo, alebo vyhriate auto, roluje sa pekne. Ak je zima a mrzne, tak ide pomaly a sekavo. Podobne to moze obcas byt i s otvaranim kufra...ale neriesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monty74 Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 Mám to úplně stejně :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi288 Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 To iste leze my to na nervy ked ma clovek plne ruky nakupu tak musim cakat pomaly 2minuty kym sa to zroluje a ked to nedajboze clovek potlaci trosku hned to vyskoci z kolajnice totok nedomyslely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laddis Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Mám to taky tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scypho Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Potvrdzujem, ked je zima tak sa plato navija pomalsie a sekane ... este som si vsimol, ze v lete, ak boli dlhsie otvorene dvere kufra, tak isli tazsie zavriet, ako ked boli otvorene kratko (ako keby sa nieco zdeformovalo...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 normální jev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polov Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 Taky se mi to navíjí pomalu a taky mě to štve. Ale nejsem si jistý, jestli se to teplotou spraví. Ten rozdíl rychlosti navíjení oproti původnímu stavu je velký. Navíc auto mám od února a únor březen nebylo tepleji než teď a navíjelo se normálně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 Řešil už někdo to navíjení plata v servisu? Vyřešili to nějak? Mě už to teď dělá pořád. Ani když je v autě teplo tak to není lepší. Už mi to začíná dost vadit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Široký Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 Já jo. Na podzim bez řečí vyměnili za nové. ROS Brno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 Tak super. Taky to začnu řešit. A to nové už je bez problémů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Široký Vloženo 16. Únor 2017 Sdílet Vloženo 16. Únor 2017 Určitě. Staré ale nefungovalo od novoty. Výroba byla 2/2016. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 16. Únor 2017 Sdílet Vloženo 16. Únor 2017 Já mám taky výrobu 2/2016. Ale zezačátku to bylo v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.