Publikováno Listopad 27, 20168 r Ahoj, Chtěl bych se zeptat (poprosit), zda náhodou někdo nemáte schéma pinů co který znamená u originálního zesilovač 3U0 035 456? Našel jsem pouze schéma na zesilovač z Passatu B6 a model 3C0 035 456 Dnes jsem ho odpojil a chci to zatím pouze přemostit a po zimě uvidím co s tím ... V zimě na toto bohužel nemám vůbec čas :-( Proto pro mě momentálně je jednoduší jen "propojit" vstup a výstup. Předem moc děkuji za schéma pokud někdo máte :-)
Listopad 29, 20168 r Zdar, pokud propojiš vstup a výstup, uslyšíš to asi tak nějak podobně, jako bys poslouchal hudbu studentky se sluchátky, která sedí vedle Tebe v autobuse Vstup do zesíku je redukovaný (LOW) Spíš doporučuji sehnat nějaký jiný zesík i neorigo a přepinovat.... Zkusímn Ti najít schemata...
Listopad 29, 20168 r Tady to máš, pokud to nebude čitelné, tak DP - elektrická schemata kapitola 69/1 Malá nápověda: k reproduktorům vedou "kroucené" kabely vždy spolu dva
Listopad 30, 20168 r Já ti tak nad tím přemýšlím, taky mám origo zesík, ale nemyslím si, že by z DX šel vysokoúrovňový signál, který by mohl rozehrát reproduktory.
Listopad 30, 20168 r Samozřejmě A i pokud by HI měl, stejně by musel natahat novou kabeláž přímo od radia
Prosinec 4, 20168 r Autor Ahoj, Děkuji za odpověď a v celku již to zatím nepotřebuji. Vrátil jsem zesilovač a vše zas funguje jak má. Ještě jednou děkuji
Srpen 18, 20178 r Zdravim, mam Radio DX a v zadu v kufru origo zesilovac, kdyz jsem vyndal radio, zjistil jsem, ze n zlutym konektoru je osazeno vse, krome pinu 1 a 2, a zbytek by mel byt line out pro zesilovac. problem je v tom, ze mi hraji pouze predni reproduktory a nepomohlo ani nastaveni v radiu. Ma ten zesik nejake pojistky, nebo nevite, cim by to mohlo byt? Dekuji
Srpen 19, 20178 r Pojistky na na audio výstup nejsou, provděpodobně máš odvařený zesík na zadní kanály
Srpen 19, 20178 r před 22 minutami, SUP1 napsal: neukáže A jak to vyzkouset? Pujde v tom zesiku treba prehodit konektor z prednich na zadni? Neni nejake foto? Je k tomu pristup jak penezum :-D .... a cislo dilu zesiku nevis prosim te?
Srpen 20, 20178 r No je to všechno o zapojení. Já vždycky radím origo zesík vyhodit a nahradit jiným a celé předělat. Dosáhneš lepší kvality a někdy i levněji Upraveno Srpen 20, 20178 r od SUP1
Srpen 20, 20178 r Ale teď mě napadla jedna zásadní věc ! Zkontroluj svorkovnice zadních dveří na B sloupku, hodně blbnou a možná máš jen špatný kontakt na dvěřích ! Rozpoj konektory, prostříkej a zkus
Srpen 21, 20178 r Však jsem psal: B-sloupek - čili mezi sloupkem a dveřmi - mezi vrchním a spodním pantem dvěří je svorkovnice kabely na repro poznáš tak, že jsou spletené po dvojce k sobě Upraveno Srpen 21, 20178 r od SUP1
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.