Crazcz Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 Ahoj, Chtěl bych se zeptat (poprosit), zda náhodou někdo nemáte schéma pinů co který znamená u originálního zesilovač 3U0 035 456? Našel jsem pouze schéma na zesilovač z Passatu B6 a model 3C0 035 456 Dnes jsem ho odpojil a chci to zatím pouze přemostit a po zimě uvidím co s tím ... V zimě na toto bohužel nemám vůbec čas :-( Proto pro mě momentálně je jednoduší jen "propojit" vstup a výstup. Předem moc děkuji za schéma pokud někdo máte :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 Zdar, pokud propojiš vstup a výstup, uslyšíš to asi tak nějak podobně, jako bys poslouchal hudbu studentky se sluchátky, která sedí vedle Tebe v autobuse Vstup do zesíku je redukovaný (LOW) Spíš doporučuji sehnat nějaký jiný zesík i neorigo a přepinovat.... Zkusímn Ti najít schemata... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 Tady to máš, pokud to nebude čitelné, tak DP - elektrická schemata kapitola 69/1 Malá nápověda: k reproduktorům vedou "kroucené" kabely vždy spolu dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloslav Janda Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Já ti tak nad tím přemýšlím, taky mám origo zesík, ale nemyslím si, že by z DX šel vysokoúrovňový signál, který by mohl rozehrát reproduktory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Samozřejmě A i pokud by HI měl, stejně by musel natahat novou kabeláž přímo od radia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crazcz Vloženo 4. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Ahoj, Děkuji za odpověď a v celku již to zatím nepotřebuji. Vrátil jsem zesilovač a vše zas funguje jak má. Ještě jednou děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
microb Vloženo 18. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2017 Zdravim, mam Radio DX a v zadu v kufru origo zesilovac, kdyz jsem vyndal radio, zjistil jsem, ze n zlutym konektoru je osazeno vse, krome pinu 1 a 2, a zbytek by mel byt line out pro zesilovac. problem je v tom, ze mi hraji pouze predni reproduktory a nepomohlo ani nastaveni v radiu. Ma ten zesik nejake pojistky, nebo nevite, cim by to mohlo byt? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 19. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2017 Pojistky na na audio výstup nejsou, provděpodobně máš odvařený zesík na zadní kanály Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
microb Vloženo 19. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2017 Ukaze to diagnostika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 19. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2017 neukáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
microb Vloženo 19. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2017 před 22 minutami, SUP1 napsal: neukáže A jak to vyzkouset? Pujde v tom zesiku treba prehodit konektor z prednich na zadni? Neni nejake foto? Je k tomu pristup jak penezum :-D .... a cislo dilu zesiku nevis prosim te? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 (editace) No je to všechno o zapojení. Já vždycky radím origo zesík vyhodit a nahradit jiným a celé předělat. Dosáhneš lepší kvality a někdy i levněji Editováno: 20. Srpen 2017, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Ale teď mě napadla jedna zásadní věc ! Zkontroluj svorkovnice zadních dveří na B sloupku, hodně blbnou a možná máš jen špatný kontakt na dvěřích ! Rozpoj konektory, prostříkej a zkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
microb Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Vyzkousim, to je nekde u pasu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 (editace) Však jsem psal: B-sloupek - čili mezi sloupkem a dveřmi - mezi vrchním a spodním pantem dvěří je svorkovnice kabely na repro poznáš tak, že jsou spletené po dvojce k sobě Editováno: 21. Srpen 2017, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.