r_e_n_e Vloženo 8. Březen 2018 Vloženo 8. Březen 2018 (editace) On 28. 1. 2018 at 9:33 AM, Harley1006 said: Tak to kódování nemám a známý ho sice má, ale nevyznáme se v tom. Dostali jsme se do položky 16. Elektronika řízení, ale tam není nic moc k nastavení Sent from my iPhone using Tapatalk Akože nevidím v tom kódování nič zložité. Prvá je vždy 0. Taxík nie si, tak miesto ? dáš ďalšiu 0. Ak máš manuál, tak ďalšia je 0 namiesto ? . Automat...tak 1. A pokračuješ ďalej. Máš multifunkčný volant? Nie? Tak 0. Trojramenný volant bez MF, tak 1. Atď... Nechce sa mi to všetko prekladať. Možno ti vie niekto poslať foto kódovania v češtine. Editováno: 8. Březen 2018, autor: r_e_n_e Citovat
binuu Vloženo 6. Květen 2018 Vloženo 6. Květen 2018 (editace) Kluci takže jestli rozumím tomu dobře tak pokud mám Superba 2 s dsg a 4 ramennym volantem s MF tak stačí pouze vyměnit za volant s padly + kodovat a toť vše? V mém případě nepotřebuji jinou podvolantovku, viďte? Diky Editováno: 7. Květen 2018, autor: binuu Citovat
r_e_n_e Vloženo 7. Květen 2018 Vloženo 7. Květen 2018 Ak nechceš meniť volant z inej generácie, tak áno... Stačí ti prehodiť volant a nakodovať. 1 Citovat
binuu Vloženo 7. Květen 2018 Vloženo 7. Květen 2018 Tak volant je namontovany a prekodovany. Trvalo to cca 15 minut. Jsem uplne spokojeny s tema padlama! Diky kluci za help! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.