r_e_n_e Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 (editace) On 28. 1. 2018 at 9:33 AM, Harley1006 said: Tak to kódování nemám a známý ho sice má, ale nevyznáme se v tom. Dostali jsme se do položky 16. Elektronika řízení, ale tam není nic moc k nastavení Sent from my iPhone using Tapatalk Akože nevidím v tom kódování nič zložité. Prvá je vždy 0. Taxík nie si, tak miesto ? dáš ďalšiu 0. Ak máš manuál, tak ďalšia je 0 namiesto ? . Automat...tak 1. A pokračuješ ďalej. Máš multifunkčný volant? Nie? Tak 0. Trojramenný volant bez MF, tak 1. Atď... Nechce sa mi to všetko prekladať. Možno ti vie niekto poslať foto kódovania v češtine. Editováno: 8. Březen 2018, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
binuu Vloženo 6. Květen 2018 Sdílet Vloženo 6. Květen 2018 (editace) Kluci takže jestli rozumím tomu dobře tak pokud mám Superba 2 s dsg a 4 ramennym volantem s MF tak stačí pouze vyměnit za volant s padly + kodovat a toť vše? V mém případě nepotřebuji jinou podvolantovku, viďte? Diky Editováno: 7. Květen 2018, autor: binuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 7. Květen 2018 Sdílet Vloženo 7. Květen 2018 Ak nechceš meniť volant z inej generácie, tak áno... Stačí ti prehodiť volant a nakodovať. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
binuu Vloženo 7. Květen 2018 Sdílet Vloženo 7. Květen 2018 Tak volant je namontovany a prekodovany. Trvalo to cca 15 minut. Jsem uplne spokojeny s tema padlama! Diky kluci za help! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.