Hanys.cz Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 Zdravím všechny, pro přítelkyni kupuji na vánoce jetou fabii II 1.6 77kw "sport". Dneska jsem se byl s ní projet a zdá se mi, že je celkem dost hlučná. (hluk od motoru). Mám superba II 1.8tsi a tam je motor tichý a ještě renault megane II 1.6 benzín a tam celkem taky a tady se mě zdá jako by hučel nebo řval, nedělají to zimní gumy, jde to z motoru. Jak je motor toho auta hlučný normálně??? Díky za postřehy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 Oproti 1.8 TSI je každý jiný zážehový nepřeplňovaný motor ve škodovkách hlučný. Nečekej, že ti to tady někdo od klávesnice vyřeší - to ani nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Vloženo 27. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 Já vím, je mi to jasný. Jen jsem se toho hluku trošku ulekl..... Stačí mě napsat, ano je hlučnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 Mám osobní zkušenost s oběma motory, jen bohužel s 1.6 16V je to hodně dávno - ano, má jiný zvuk a je určitě hlučnější. Ovšem posoudit jestli je ten hluk ještě v mezích normálu, nebo už značí nějaký možný problém, takto nelze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 Hlavně aby ta 1,6 jela, je nutno ji točit a tam se rozdíl oproti 1,8 TSI rozhodně projeví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Vloženo 27. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 Jede velice pěkně, jen jsem zvyklý na jiné projevy auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 To je jasný - jdeš z lepšího do horšího - já to měl naopak. Ale v Roomsteru jsem byl s tímto motorem spokojen - a dokázal jsem jezdit průměrně okolo 7 litrů na 100km. Nedokážu posoudit nakolik je to hlučné u F II, ale mě to nepříjemné nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gejza100 Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 Mám tento motor ve FII a skutečně je hlučnější od 3500 otáček. Na okreskách je to v pohodě, jen na dálnici je potřeba při 130km/h přidat hlasitost na radiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.