Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny, pro přítelkyni kupuji na vánoce jetou fabii II 1.6 77kw "sport". Dneska jsem se byl s ní projet a zdá se mi, že je celkem dost hlučná. (hluk od motoru). Mám superba II 1.8tsi a tam je motor tichý a ještě renault megane II 1.6 benzín a tam celkem taky a tady se mě zdá jako by hučel nebo řval, nedělají to zimní gumy, jde to z motoru. Jak je motor toho auta hlučný normálně???

Díky za postřehy

Vloženo

Oproti 1.8 TSI je každý jiný zážehový nepřeplňovaný motor ve škodovkách hlučný. Nečekej, že ti to tady někdo od klávesnice vyřeší - to ani nejde.

Vloženo

Mám osobní zkušenost s oběma motory, jen bohužel s 1.6 16V je to hodně dávno - ano, má jiný zvuk a je určitě hlučnější. Ovšem posoudit jestli je ten hluk ještě v mezích normálu, nebo už značí nějaký možný problém, takto nelze.

Vloženo

To je jasný - jdeš z lepšího do horšího - já to měl naopak.

Ale v Roomsteru jsem byl s tímto motorem spokojen - a dokázal jsem jezdit průměrně okolo 7 litrů na 100km.

Nedokážu posoudit nakolik je to hlučné u F II, ale mě to nepříjemné nebylo.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...