Publikováno Listopad 27, 20168 r Zdravím všechny, pro přítelkyni kupuji na vánoce jetou fabii II 1.6 77kw "sport". Dneska jsem se byl s ní projet a zdá se mi, že je celkem dost hlučná. (hluk od motoru). Mám superba II 1.8tsi a tam je motor tichý a ještě renault megane II 1.6 benzín a tam celkem taky a tady se mě zdá jako by hučel nebo řval, nedělají to zimní gumy, jde to z motoru. Jak je motor toho auta hlučný normálně??? Díky za postřehy
Listopad 27, 20168 r Oproti 1.8 TSI je každý jiný zážehový nepřeplňovaný motor ve škodovkách hlučný. Nečekej, že ti to tady někdo od klávesnice vyřeší - to ani nejde.
Listopad 27, 20168 r Autor Já vím, je mi to jasný. Jen jsem se toho hluku trošku ulekl..... Stačí mě napsat, ano je hlučnější
Listopad 27, 20168 r Mám osobní zkušenost s oběma motory, jen bohužel s 1.6 16V je to hodně dávno - ano, má jiný zvuk a je určitě hlučnější. Ovšem posoudit jestli je ten hluk ještě v mezích normálu, nebo už značí nějaký možný problém, takto nelze.
Listopad 27, 20168 r Hlavně aby ta 1,6 jela, je nutno ji točit a tam se rozdíl oproti 1,8 TSI rozhodně projeví.
Listopad 27, 20168 r To je jasný - jdeš z lepšího do horšího - já to měl naopak. Ale v Roomsteru jsem byl s tímto motorem spokojen - a dokázal jsem jezdit průměrně okolo 7 litrů na 100km. Nedokážu posoudit nakolik je to hlučné u F II, ale mě to nepříjemné nebylo.
Listopad 28, 20168 r Mám tento motor ve FII a skutečně je hlučnější od 3500 otáček. Na okreskách je to v pohodě, jen na dálnici je potřeba při 130km/h přidat hlasitost na radiu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.