Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

IMG_20170320_153806.thumb.jpg.03d4daba5607ed960b8611833401e1b5.jpgIMG_20170320_153813.thumb.jpg.1bc859940d82d44c03099d3f02baf25d.jpgZrovna si jezdim a kcham se po meste, je nekolik moznosti, neboli zpusobu, ja konkretne mam plyn na volantu, takovy krouzek a brzda je ta paka po prave strane, spolu s tempomatem to perfektne funguje.Jsem spokojenej.

IMG_20170320_153829.jpg

Editováno: , autor: Spandexman
Vloženo
V 6. 12. 2016 na 8:35, Spandexman napsal:

23.3, davam auto na prvni servis, mam naj.9000km, ale je to rok 2014, takze nastalo drive.Bude tez montaz zamku razeni, mam dsg, tak jsem zvedavej jak to tam vysmoulej.

Vloženo

Před chvílí jsem zaparkoval Rooma na chvíli u pojišťovny a když jsem se vracel k autu, stál tam starší pán a jestli ho nebudu prodávat. Říkám mu "chraň Bůh, dokud to bude jezdit, tak se toho zbavovat nebudu." Chvilku jsme povídali o autě, o tom, proč ho přestali dělat, o dieselgate, pán nakonec povídá, "ten Scout v bílej je pěknej" a když jsem odjížděl, ještě mi zamával. :)

Vloženo

Ahoj priznivci roomsteru, potrebuju poradit na memm aute 1,2 tsi se rozsvitila oranzova kontrolka motor.Nevite co to znamena?Rozsvitila se potom co jsem mu trochu slapl na krk, v analech se pise ze to je ne o z emisema, poradite nekdo.

• o 2 týdny později...
Vloženo
V 27. 3. 2017 na 12:14, JayBee1 napsal:

Před chvílí jsem zaparkoval Rooma na chvíli u pojišťovny a když jsem se vracel k autu, stál tam starší pán a jestli ho nebudu prodávat. Říkám mu "chraň Bůh, dokud to bude jezdit, tak se toho zbavovat nebudu." Chvilku jsme povídali o autě, o tom, proč ho přestali dělat, o dieselgate, pán nakonec povídá, "ten Scout v bílej je pěknej" a když jsem odjížděl, ještě mi zamával. :)

Taky bych chtěl takového pána potkat, jak rád bych mu ho prodal.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak pratele jsem po servisu, kontrolka motoru.Vcera mi volali ze diagnostika vykazuje chybu, vadny katalizator, cena opravy cca 30tis kc, tak jsem trochu panikaril, mam najeto 9tis km tak jsem tomu neveril.Rekl jsem vymazte zavadu a uvidime.Odjel jsem se zhaslou kontrolkou a u idime.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...