santa003 Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Zdar, potřeboval bych radu, včera jsem normálně zajel do garáže a dnes když jsem chtěl vyjet ven, nemohl jsem nastartovat, ani to neotočilo motorem a začalo vše problikávat, pak to napsalo chyba motoru, airbagu, natáčení světlometů a td.. při vložení klíče vše normální a po otočeni klíče do polohy jedna se všechna interierová světla,podsvícení a vlastně vše co svítí se ztlumí a začne to blikat. Předcházelo tomu to že nešli otevřít dálkově všechny dveře, až na druhé zmáčknutí(při prvním pouze řidičovi) a ukazovalo to malý dojezd (plná nádrž 500, půl nádrže 250, cca poloviční hodnoty) Za každou radu děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 prvně bych zkusil jinou-dobrou baterii. Pokud to nepomůže,vysušit Ebox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zed8 Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Na 99 % baterie. Měl jsem stejný problém..Odesláno z mého HTC Desire 610 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superb2 Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Take bych vsadil na baterii. mel jsem to same jen teda ten dojezd si nevybavuju, spis jsem si nevsiml... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santa003 Vloženo 4. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 (editace) koukal jsem na ten xbox, trosku opálená třicítka, ale myslím že na funkčnost by to vliv mít nemělo, viz foto ještě bych se chtěl zeptat, než se pohrnu do krámů a koupím novou baterku, bude stačit jí nabít a vyzkoušet jestli bude ok? nebo je to prostě nějaká jiná vada baterie než je to že je mrtvá? Popřípad jakou baterii by jste mi doporučili? tuto v tom nemám myslím ani dva roky, tak ji zkusím reklamovat. :-) Editováno: 4. Prosinec 2016, autor: santa003 zapomněl jsem přidat ty fotky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 @santa003 myslím, ze baterii nevyreklamujes, na akumulátory bývá záruka půl roku...teda určitě u telefonů, atd. Když ji nabijes, mohlo by to pomoct, ale pokud je mrtvý nějaký článek, tak nepomůže ani to... Většinou ale pokud potřebuje baterka dobít, je to předzvěst jejího konce který se s mrazivými teplotami určitě přiblíží...jinak při výměně tak změř dobíjení, aby jsi věděl, že ti to dkbiji, eventuálně neprebiji a neničí to tím tu baterku... Za mě doporučuji Vartu, před 5mesici jsem kupoval 77Ah silver dynamics nebo tak nějak, tak snad chvíli vydrží :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santa003 Vloženo 4. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 samozřejmě ji nechci dál používat jestli je kaput, jen tím chci zjistit jestli je baterie opravdu kaput, abych nekoupil novou a tím to nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Zas bude debata na několik stránek o ničem.Tak tu baterku nabij,3 dny nejezdi a pokud ti nevydrží je KO. Nebo,zajeď za elektrikářem,který má zátěžák na baterii ať ti ji otestuje a je to a také ti změří,jestli ti auto po zamčení usne.Sám,když tomu nerozumíš to asi nevyřešíš.Pokud jsi neměl zapnuté světla,svitřní světlo,rádio nebo jiný spotřebič a baterie se ti přes noc vybila,asi už v kondici nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Vykucek Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 Prvne bych zkontroloval zda nemas povoleny svorky na baterii a pak dal jak pisou kluci...Odesláno z mého Elite pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superb2 Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 Na aku mas dva roky zaruku, ale nez tam pujdes urcite si nech udelat zatezak a vem sebou ten listek.2 pokud vyjde jebze spatna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.