MilanHos Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 (editace) Zdravím, dnes t-mobile představil službu chytré auto a na první dojem mě to docela zaujalo. Že kromě GPS lokátoru to dokáže i jiné užitečné věci s tím, že se počítá s vývojem dalších služeb atd. V tomhletom jsem pouze laik, nevím co nabízí konkurence takže mé tvrzení berte s rezervou. Spíš by mě teda zajímalo ohledně připojení OBD portu. Je vůbec možné ve Fabii nebo v jiných Škodovkách dodávaný konektor mít neustále napojený v autě aniž by to nějak vadilo každodennímu ježdění? Děkuji Ještě jsem teda doplnil fotku onoho konektoru a odkaz na zdroj https://www.t-mobile.cz/chytre-auto GetFile.aspx.jfif Editováno: 21. Listopad 2016, autor: MilanHos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Taky jsem na to koukal jako alternativu do Octavky, ktera nema SG, ale zarazila me cena. OK ma to pokryti po evrope, ale ze 75 CZK/mes tam nevidim business case. Proti SG to ma ale interni pamet a sbira data offline, kdyz jede clovek mimo signal, vlastni baterie... Proti kradezi to nepomuze, pocitam, ze pokud neni zlodej lopata, tak ma v kapse GPS/GSM rusicku z eBay za $50... Dalsi info tady: http://www.mobilmania.cz/clanky/t-mobile-dostane-vase-auto-do-mobilu-za-75-kc-mesicne-vyzkouseno/sc-3-a-1336586/default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miland42 Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Taky se na to chci pozeptat. Hodně mě to zaujalo. Jen mě zajímá jestli se to zařízení vejde do OBD zásuvky tak, aby člověk mohl opět tu pojistkovou skříň se zásuvkou opět zadeklovat. Jinak spousta - možná i většina zlodějů to řeší tak, že auto ukradnou a někde třeba o 100 km dál ho na několik dní odstaví a čekají, jestli si ho někdo nevyzvedne. Alespoň takto mě to zdělili policajti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 21. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 No co se týká zloďejů tak první co mě napadlo, že první co zloďej udělá tak to oddekluje a tu krabičku vyhodí z auta, ale nejsem zloďej tak nevím Na to je lepší skryté GPS, ale pořát je tu rušička. Ale kéž by to tak bylo a já si takto sám mohl ukradené a odložené auto zlokalizovat a nahlásit. Koplexně je to teda celkem dobrá služba s potenciálem dalšího vývoje, ale jednotlivý věci buď s poloviční využitelností nebo možná nefunkční ve Fabii. Vleze se teda to zařízení i s možností zadeklování pojistkovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 1 hour ago, miland42 said: Jen mě zajímá jestli se to zařízení vejde do OBD zásuvky tak, aby člověk mohl opět tu pojistkovou skříň se zásuvkou opět zadeklovat. Nechci kecat, ale OBD port neni nicim krytej, takze vadit by tomu nic nemelo, jen bych se trosku bal aby to moc nelezlo ven a clovek to neukopl nohou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miland42 Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Já právě nevím... kouknu až zítra odpoledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 (editace) Netreba chodit... mame Google :-) https://www.youtube.com/watch?v=66YmiFhlLRs Editováno: 21. Listopad 2016, autor: havrosh 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miland42 Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 [emoji106] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 (editace) Objednano na lince TM (na webu se to objednat zatim neda, pracuji na tom). V pondeli to ma prijit, vyzkousim, nafotim a dam vedet Editováno: 1. Prosinec 2016, autor: havrosh 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 1. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Super!! Na smartmanii jsem četl že je v balení i přechodka s prodloužením pro auta, kde vadí plastová krytka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Melo by byt. Je to popsane v detailu na webu TMobile - uz se to da i pres web objednat Prodava uz i Alza jako predplacenku https://www.alza.cz/chytre-auto-twist-karta-d4590427.htm?o=4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 Mám to od pátku a pohoda, jen nic moc extra funkcí ....zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpík Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Už to mám v autě taky, jenom mi kapku vadí ta velikost krabičky. Už se mi to podařilo dvakrát vykopnout z uchycení v OBD zásuvky. Jinak funkcí je zatím opravdu pomálu Akorát se to sem tam kapánek splete při hlášení pohybu auta - stálo mi zamčené v garáži a zároveň hlásilo že zahájilo jízdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Zatim jsem mel moznost jen zapujcit od kolegy a musim potvrdit Korpika... Na druhou stranu, davaji k tomu plochy prodluzovaci kabel ktery je zalomeny o 90°, do leva... Pro F3 by bylo lepsi mit orientaci na druhou stranu a dat to do prostoru pod volant Takto vypada vysledek cesty... poskytuje stejne data jako (nespolehlivy) SmartGate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 8. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 Vyfotíš prosím ten adaptér? Myslel jsem že to bude mít i kousek káblíku aby se to dalo právě schovat pod palubku.. Pokud to jde do leva tak by mě zajímalo jestli to nedělal někdo z británie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 Jasan, jakmile to dojde tak vyfotim. Mel jsem to pujcene na 5 min. takze nebylo moc casu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 (editace) Nejsem si jestej orientaci konektoru, ale pokud by bylo zalomeni smerem k pedalum, tak by to bylo reseni Editováno: 8. Prosinec 2016, autor: havrosh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 Jojo toto je smer k pedalum 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 Skvele, diky. 1m delka, 190 CZK vcetne free shipping e eBay http://www.ebay.com/itm/3ft-1M-ODB-II-ODB2-16Pin-Car-Mable-to-Female-Extension-Cable-Diagnostic-Extender-/111386472859?hash=item19ef26b19b:g:FaIAAOSw~CRTo4b4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 A jak to máte řešenéna fabii II, tam ne obd pod plastovou krytkou, jak vypada ten prodluzak od tmobile, da se to pouzit? nechci aby to nekde trcelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 Ta TM prodluzka se tam nehodi, protoze je zalomena na spatnou stranu nez je potreba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 takze to chce neco plocheho a na stranu ke stredu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 Nemusi byt ani plochej, muze byt kulatej, je tam dost prostoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 Až ted jsem narazil na webove rozhrani, je tam o neco malo vice udaju o aute, dokonce i servisni intervaly.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Kde jsi narazil na to webove rozhrani??? Kolega to nemuze najit (a bohuzel je z jineho regionu, takze to nemuzu projit a zkust) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.