Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Dnes jsem vypověděl smlouvu. 3 měsíce po skončení záruky. Volání na retenční odd. Žádná nabídka. Ale tvrdili, že nové krabičky s nebo bez WIFI už nemají chyby předchozí verze. Zase ale prý občas blbne ta s wifi že neudělá přístupový bod. 

• 5 měsíců později...

jen tak ze zvědavosti - neprodával by někdo tuhle krabičku ? chtěl bych to vyzkoušet nějak dlouhodoběji.

případně prosím o kontakt na mail : radek@chvatal.eu

Diky.

@Merlin_CZTohle asi těžko, krabička je vázaná na smlouvu s tarifem.

však pár lidí psalo, že jim končí smlouva. Pak není problém zařízení odpárovat z účtu a někomu prodat. 

• 3 měsíce později...

Je možné kluci použít simku od o2? Mám neomezenou simku s datama a krabičku Dostanu odparovanou z jiného účtu od kamaráda která je už po smlouvě 

Ne je to produkt Tmobile.

• 6 měsíců později...

Tak som dnes objednal chytré auto. Mám síce v aute SIM ale moje auto nepodporuje lokalizačné služby, tak pôjdem do systému Auto -> Wifi <- Chytré Auto.

Zaujíma ma, ako rýchlo po naštartovaní je dostupná WIFI? Ako dlho vám trvá kým sa infotainment pripojí na wifi krabičky Chytré Auto?

Díky moc!

Trvá to cca 2 min ...  

Super, dík.. A ešte - parkujem v podzemnej garáži. Kedy asi sa chytí GPS a začne moja jazda?

Taky mám pozdemní garáž... v podstatě hned po výjezdu

• 6 měsíců později...

Také jsem měl chytré auto. Během jednoho roku 4 reklamace , nakonec odstoupení od smlouvy. Notifikace chodili po 10 minutách , chyběli začátky tras ,jednotka  nereagovala na otřesy a ta poslední se neustále odpojovala , takže se musela pokaždé znovu spárovat . Co jednotka , to problém. Kdyby to fungovalo jak má , tak to není špatný zařízení . 

• 1 měsíc později...

Zdravím ve spolek. Chápu , že toto téma je tu už delší dobu podle datumu.
Ale mohl by mi někdo poradit když už jsem si naběhl a taky si pořídil chytré auto, jak udělat aby po zamknutí auta ta chytrá krabička po par vteřinách nezdechla 🤔

Hádám , že po zamknuti auta uplyne nějaký ten čas a vypne se všechno včetně OBD zásuvky protože mi obě diody na krabičce zahynou 🥺

Díky moc za radu, popřípadě odkaz 🤣
Buď jsem slepej nebo jsem starej ale nikde  sem na to nenarazil.

SUPERB II TDI 103kW, DSG, 2008

Upraveno od RkrausR

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.