milanxx Vloženo 27. Březen 2019 Sdílet Vloženo 27. Březen 2019 Dnes jsem vypověděl smlouvu. 3 měsíce po skončení záruky. Volání na retenční odd. Žádná nabídka. Ale tvrdili, že nové krabičky s nebo bez WIFI už nemají chyby předchozí verze. Zase ale prý občas blbne ta s wifi že neudělá přístupový bod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin_CZ Vloženo 3. Září 2019 Sdílet Vloženo 3. Září 2019 jen tak ze zvědavosti - neprodával by někdo tuhle krabičku ? chtěl bych to vyzkoušet nějak dlouhodoběji. případně prosím o kontakt na mail : radek@chvatal.eu Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 @Merlin_CZTohle asi těžko, krabička je vázaná na smlouvu s tarifem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin_CZ Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 však pár lidí psalo, že jim končí smlouva. Pak není problém zařízení odpárovat z účtu a někomu prodat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR08 Vloženo 14. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2019 Je možné kluci použít simku od o2? Mám neomezenou simku s datama a krabičku Dostanu odparovanou z jiného účtu od kamaráda která je už po smlouvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 Ne je to produkt Tmobile. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schrapnel Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Tak som dnes objednal chytré auto. Mám síce v aute SIM ale moje auto nepodporuje lokalizačné služby, tak pôjdem do systému Auto -> Wifi <- Chytré Auto. Zaujíma ma, ako rýchlo po naštartovaní je dostupná WIFI? Ako dlho vám trvá kým sa infotainment pripojí na wifi krabičky Chytré Auto? Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Trvá to cca 2 min ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schrapnel Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Super, dík.. A ešte - parkujem v podzemnej garáži. Kedy asi sa chytí GPS a začne moja jazda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Taky mám pozdemní garáž... v podstatě hned po výjezdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davidos90 Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 Také jsem měl chytré auto. Během jednoho roku 4 reklamace , nakonec odstoupení od smlouvy. Notifikace chodili po 10 minutách , chyběli začátky tras ,jednotka nereagovala na otřesy a ta poslední se neustále odpojovala , takže se musela pokaždé znovu spárovat . Co jednotka , to problém. Kdyby to fungovalo jak má , tak to není špatný zařízení . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RkrausR Vloženo 26. Únor 2021 Sdílet Vloženo 26. Únor 2021 (editace) Zdravím ve spolek. Chápu , že toto téma je tu už delší dobu podle datumu. Ale mohl by mi někdo poradit když už jsem si naběhl a taky si pořídil chytré auto, jak udělat aby po zamknutí auta ta chytrá krabička po par vteřinách nezdechla 🤔 Hádám , že po zamknuti auta uplyne nějaký ten čas a vypne se všechno včetně OBD zásuvky protože mi obě diody na krabičce zahynou 🥺 Díky moc za radu, popřípadě odkaz 🤣 Buď jsem slepej nebo jsem starej ale nikde sem na to nenarazil. SUPERB II TDI 103kW, DSG, 2008 Editováno: 26. Únor 2021, autor: RkrausR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.