Přejít na obsah

Kolik vydrží motor 2.5tdi 120kw kilometrů?


mira.00

Doporučené příspěvky

Asi bych se držel toho, že nezáleží kolik, ale jak. Holt u nás panuje dogma, že auto po 200tkm je vrak. No bodejť, když má obigátní stočenou hodnotu už po několikáté. Já se při nákupu posledních dvou ojetých aut držel toho, že raději koupím auto s velkým nájezdem, který tam nebude podruhé nebo potřetí. Na  Oct 1.8T AUT mám 400tkm, na Sup 2.8 AUT mám 315tk a obě auta jsou v pohodě. Tady o těch naftách, co uvádíš, bylo už napsáno moc. Někteří by je nechtěli ani zadara, druzí na ně při správné úsržbě nedají dopustit. Je to sporné a konkrétní odpověď asi nenajdeš. 

Editováno: , autor: Miloslav Janda
překlepy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jezdí ke mě zakazník který má Passata 2.5  AKN 2003 od nova a má nejato 720 tisic km auto má vymeneno jednou vacky které šli do kopru jen kvuli intervalu 35tkm a longlife, jednou čerpadlo a jednou váhu vzduchu.Ve 470ti jsem vyndal motor rozebral přetesnil nechal udelat hlavy,nové hydrošely dali jsme fungl nové turbo a rozvody a od te doby se udelali opet 2x rozvody.Motor je suchý nezblitý a má tlaky na každym válci stale krásných 29-30 baru.Jezdí čechy svýcarsko nájezd cca 100 ročně.

 

 

Editováno: , autor: Satas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...