happymaster23 Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Zdravím, řeším problém s Fabií (rv. 2001), která má v podélné ose vyviklanou sedačku. Šrouby co drží kolejničky povolené nejsou, problém je nejspíš někde v tom mechanismu uchycení sedačky. Chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s opravou, popřípadě jaký klíč si mám připravit na odmontování sedačky a zda-li se ten mechanismus pod sedačkou dá nějak opravit a nebo vyměnit. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 typ klíče je XZN. Sedačku sežen druhou. Pokud ti nebude sedět potah,tak dáš při troše šikovnosti ze své. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 XZN 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dydy1100 Vloženo 20. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2017 ten samý problém,nic dotáhnout bohůžel nejde..jedině vyměnit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 Kdysi jsem to rozebral a byly tam ojete takove kovove valecky, soused mi udelal na soustruhu nove a od te doby sedacka byla bez pohybu. Jsou tam 4 ks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.