luckyluck Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 Někdo mi asi čmuchal u auta a zničil mi (né funkčně) tu "kliku" na atevírání kufru. Snad se vyjádřím k pochopení, prostě mám ulomenou tu hmotu na povrchu, ale jinak to otevírání funguje. Nevíte jak to vyměnit, jestli se dá koupit to otevírání zvlášť, nebo se to musí i se zámkem. Ale kufr na zámek nemám, myslím zámek v kufru. Díky, trochu kostrbatě napsané, ale snad to někdo pochopí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 Sice mam problem presne pochopit, co mas na mysli, ale zkusim odpovedet... Pokud jde o odjistovaci tlacitko pro otevereni 5. dveri, tak podle Etky to budes asi muset vymenit cely, komplet klika pro auta bez centralu je za cca 500, pro auta z centralem cca 700,- Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 30. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2006 asi jsi pochopil dobře, jde o to, že mám podičenou tu kliku 5. dveří.. to otevírací madlo, nebo jak to nazvat.. takže díky, to znamená vyčlenit 700,- při této příležitosti, jakej je nějakej hodně kompletní ceník (e-shop) náhradních dílů na škodovku - na Fabie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 (editace) luckyluck: v Etce jsou ceny ke vsem dilum... Editováno: 30. Září 2006, autor: Maverick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 30. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2006 njo, tu Etku nebo Etos se snažím už nějakej pátek stáhnout, bohužel ten program pro stahování-Rapid je hrozná mrcha.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.