PatrikFilo Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 Zdravím, 2 dni dozadu som spozoroval, že pri jazde, keď je už motor trochu zahriaty cca 2 km niekedy aj menej - mi začalo niečo pískať z prístrojovky (nevedel som inentifikovať kde). Čím dlhšia bola jazda - tým zretelnejšie to bolo. Dnes som zistil, že to ide z volantu a to vtedy, keď je vytočený v strede (kolesá idú rovno) a jemne s ním hýbem zo strany na stranu. Ale iba v tejto polohe. Problém je, že to nerobí pravidelne - niekedy až po dlhšej trase. Niekedy viac niekedy menej. Keď je motor studený a naštartujem, tak pri státí na mieste na volnobehu to nerobí. Naopak pri zohriatom motore to robí aj na miest.e Mám Fabiu III combi 2016, 1,2 TSI 81 kW. Vo štvrtok budúci týždeň sa mám zastaviť v servise, ale najprv by som sa opýtal tu, či sa niekto s niečim podobným nestretol. Prikladám aj video tu stojím na mieste po prejdení cca 15km. a tu je to pri jazde od cca 3:00 min vo videu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 Přesunuto ze sekce "Podvozek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 Potvrzuji, mám na chlup to samé. Zatím jsem neřešil, ale je to slyšet i přes rádio .. Problém je jak píšeš, že to nedělá pravidelně. Začalo to někde po nájezdu cca 1t km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikFilo Vloženo 23. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 Ano ja mam okolo 800 km . A netusite co by to mohlo sposobovat? Este zajtra skusim zohriat motor kym sa to neprejavy a skusim ho vypnut aby som vylucil posilovac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo 24. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2016 (editace) Přesně netuším, ale vychází to zhruba někde z míst mezi volantem a "středovým tunelem?" Těžko říct... po Novém roce kontaktuji AS. PS: posilovač to určitě nebude, spíš někde píská "plast na plast". Editováno: 24. Prosinec 2016, autor: smekac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 a jeste ke vsemu mas asi spatne vylisovany volant http://forum.skodahome.cz/topic/138245-volant/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menty91 Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Delalo mi to taky cca kolem 5tis km v zime kdyz bylo auto zmrzle ale pak to prestalo a to nedela asi se to muselo ošoupat :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siscox Vloženo 5. Květen 2017 Sdílet Vloženo 5. Květen 2017 Mne to tiez robilo v zime na uplne novej rapidke. Otrasne ze co s nami robi ta skodovka. Nekvalitna vyroba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.