Knightey- Vloženo 24. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2016 (editace) Koukal jsem zde v sekci a nenasel nejake kloudne informace. Pokusim se vypsat problem co mam. Dotycna koupila vuz Skoda Fabia 2 rv 2007. K vozu byly 3 klice. 2x obycejne klice a 1x vystrelovaci klic, ktery byl zlomeny. Cili se jezdi s tim jednim obycejnym klicem a vystrelovaci se pouzival jen na odemykani a zamykani vozu. Nechala si udelat novou planzetu do vystrelovaciho klice a pri startovani, auto ihned chcipne. Cili neni sparovany. Na pristrojovce blika IMMO a to jak na tom vystrelovacim, tak i na tom jednom obycejnym. Ten druhy obycejny funguje normalne. Pokud se pripojim do merenych hodnot, tak vidim stejne udaje, tak jak klice funguji. Cili u toho funkcniho, RJ detekuje ze je klic OK, u tech dvou mam 0 v merenych hodnotach. Kdyz jsem se podival na prizpusobeni v kanalu 01, tak tam vidim pouze 2 klice. Coz je divne, kdyz mame 3. Dalkovy klic funguje na odemykani a zamykani auta i co se mechanicke stranky tyce. Na nahradnich klicich (od defend locku a obycejneho od vozu) je privesek. Kde je vypsany asi PIN. Jenze je to vypsane tak nejak divne a nevim jake cislo z toho pouzit do RJ jako LOGIN a mohl jsem prizpusobit klice. Moje dotazy jsou nasledujici: 1. da se pomoci VCDS vycist PIN z RJ IMMO? 2. kdyz vidim dva naucene klice ale ze tri co mam, funguje jen jeden - muzu ten jeden vymazat? 3. daji se tyhle 3 klice nakodovat jako nove? 4. jak vyctu ten z toho privesku od klicu a eventulene overim s PINem v RJ IMMO, ze je to spravny? 5. jdou sparovat klice bez VCDS? Obcas u nekterych aut byva postup, ze se zamykaji dvere, odemykaji, drzi tlacitka atp... Predem dekuji za jakoukoliv radu, jak z toho ven. Editováno: 24. Prosinec 2016, autor: Knightey- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 25. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2016 VCDS pin nevyčte... Jeden vymazat nejde, musíš přizpůsobit klice co chceš, aby fungovali. Zadáš kolik klíču chceš, aby fungovalo a nakoduješ znova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knightey- Vloženo 25. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2016 Aha, takze nejprve nastavim 3 klice a musim naucit vsechny tri postupne znova? A ten PIN z toho privesku vyctu jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.