raven Vloženo 30. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 Vůbec mě nenapadá, k čemu to má sloužit. Vypadlo na kámoše z přihrádky. Za bludišťáka Ne, že by mě to uvádělo do rozpaků, ale ze zvědavosti. Pardon za nové vlákno, nenašel jsem vhodný téma kam to připsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 Na tomhle je nasazena hadice z výdechu klimy.Jde tam studený vzduch do schránky a tím hejbátkem se dá vzduch uzavřít nebo pustit 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Vloženo 30. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 Díky moc. To bych nevydůmal ani do Velikonoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 No možná by stačilo zadat to číslo dílu, které je vidět na první fotce, do googlu. Jinak cosby boduje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.