Přejít na obsah

svítí EPC Motor škube a klapka se nechce otevřít

Jan97

Doporučené příspěvky

zdravím nějakou dobu mi občas když jsem se rozjížděl rozsvítila kontrolka EPC a motor začal škubat zkusil jsem sundat filtr a když jsem koukla na klapu a zkusil přidat plyn tak se klapka ani nehla.

Takhle mi to dělalo pár dní zasebou pak to zase na pár dní přestalo dokázal jsem ujet nějakých 300 km bez toho aby se to rozsvítilo párkrát se mi to stalo dokonce i za jízdy. Nedávno jsem jel z Tábora do Budějc a pulce cesty na dalnici se mi to stalo ale tak že už to svítilo na pořád a nedokázal jsem se rozjet a už jsem byl tažen za lanem. na pár diskuzí jsem našel že je bud rozbitá škrticí klapka nebo že by to prej mohla být vložka spínací skřínky ale podle příznaku je vše v pořádku a tet mě ještě napadlo že by stačilo přepsat řídicí jednotku ale fakt nevím a proto si zakládám svojí diskuzi 

tady mam ještě vag

7 Nalezeny chyby:
17953 - rizeni skrtici klapky Chybna funkce P1545 - 35-10 -  - - Sporadicky
17952 - Snimac uhlu pro pohon skrtici klapky (G187) Signal prilis velky P1544 - 35-10 -  - - Sporadicky
17580 - Snimac uhlu 2 pro pohon skrtici klapky (G188) Signal prilis maly P1172 - 35-10 -  - - Sporadicky
17961 - Signal snimace nadmorske vysky/tlak v sacim potrubi Nesmyslny pomer P1553 - 35-00 -  
17912 - System sani Zjistena netesnost P1504 - 35-10 -  - - Sporadicky
17962 - rid.jedn. skrtici klapky (J338) Neni zapnute zapalovani P1554 - 35-10 -  - - Sporadicky
17566 - Snimac tlaku v sacim potrubi (G71) Nesmyslny signal P1158 - 35-10 -  - - Sporadicky
Readiness: 1010 0101

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkusil bych nastavit skrtici klapku,jestli nepomuze,tak jeste zkusit vymenit plyn pedal,pak bych popripadne zkusil vymenit klapku,taky ti mohl odejit snimac nasavaneho vzduchu,kdyz to pise tyhle zavady.Ale podle me bude klapka ko,kdyz otocis klickem nastavi se?

Editováno: , autor: Jardin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...