Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravim, nasiel som temu dlho rozvyjajucu blikanie zhavenia po nastartovani zadne svetla nesvietia to som pochopil pravdepodobne odisiel spinac ale ako to je mozne ze na zadnom okne stredova brzda svieti po zoslapnuti brzdoveho pedalu toto som sa u nikoho nedocital ma to niejaku logicku ? fabia 1.9tdi pd r.v.2000  moze byt tym ze odisla brzdova ziarovka a je to niejako prepojene aj s druhou stranou a preto signalizuje chybu svetiel mal niekto stym uz niejake skusenosti ? vdaka

kontrola žiaroviek v zadných lampách,diagnostika (bliká žhavenie),prípadná výmena spínača na brzd.pedále ...kupuj len origo diel

• Autor

takze som kupil original spinac brzdovych svetietl ako kazdy tu vravi ze to bude tym a tymto proste nebolo takze zbytocne vyhodene peniaze za vase fami ...nie nadarmo sa pytam ze preco lava prava strana nesvieti a stredova brdzna na celnom reaguje ...ziarovky su v poriadku spinac v poriadku zhavenie stale blika 

Zbytočne sa rozčuluješ, libero ti napísal "  prípadná výmena spínača na brzd.pedále " . Ale ešte predtým kontrola žiaroviek  a diagnostika. Urobil si ? 

a kontrolu žárovek bych spíše než pohledovou, zvolil výměnou za jinou

Za dobrotu na žebrotu ...už mi nepíš a niekedy mám chuť to tu nadobro zabaliť

Tak ti treba, kdyz si nezajedes na VAG, nebo nezkontrolujes zarovky. A pritom banda te napoji na VAG za ciga.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.