Minelan Vloženo 6. leden 2017 Sdílet Vloženo 6. leden 2017 Zdravím, při stahování oken se z dveří linou skřípavé zvuky a když okno vytáhnu je celé svisle zašpiněné. Když jsem kontroloval to těsnění zvenčí co by to mělo stírat, tak jsem si všiml že zdaleka nedoléhá a navíc se mi zdá, že je těsně před rozpadem. Chtěl bych ho vyměnit, ale moje otázka zní jestli musím vyndavat celé těsnění oken, nebo se to dá udělat nějak jinak. Nemám vůbec představu jak na to. Jinak jsou tam prý i vnitřní, tak bych je vyměnil taky když už se v tom budu rejpat. Díky za nápady ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 6. leden 2017 Sdílet Vloženo 6. leden 2017 Ahoj těžko se to popisuje,nejlíp bude když jsi stáhneš DP a vše si pročteš. Od čeho máš to okno ale zašpiněné nechápu. Když tu sametku vyměníš tak bude těsnit asi jen rok a pak se zase ochodí.Záleží na okolnostech-jestli stahuješ omrzlá okna a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Minelan Vloženo 7. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2017 Díky za tip, zkusím to pročíst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.