davidek.c Vloženo 7. leden 2017 Sdílet Vloženo 7. leden 2017 (editace) Prosim o radu:Dnes venku cca -18 stupnu a v nadrzi cca dojezd 15 km...rano nastartuji normalne a jedu natankovat po cca 3 km auto se vyplo a uz nejde nastartovat a jen toci.....uz je v garazi v teple tak uvidime.Mel uz nekdo podobny problem nebo radu co kde a jak :-) diagnostiku nemam a spoleham ze je nekde neco zamrzle Editováno: 7. leden 2017, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 7. leden 2017 Sdílet Vloženo 7. leden 2017 nafta asi nejspis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 7. leden 2017 Sdílet Vloženo 7. leden 2017 Já se domnívám že to opravdu bude jen ta přimrzlá nafta. PS: může tomu dost pomoc aj zasraný paliv.filtr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 7. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2017 Tak ano zamrzla nafta a kdyz jsem vytahnul filtr tak byl takovej celej zalepenej...ted uz vse ok a auto zase jede :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choceňák Vloženo 7. leden 2017 Sdílet Vloženo 7. leden 2017 To je jedna z nevýhod nafťáků, když se náhodou objeví mrazík, a proto nikdy v životě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. leden 2017 Sdílet Vloženo 7. leden 2017 No mi v -15 zamrznul benzín a nebyl jsem jediný,takže....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choceňák Vloženo 7. leden 2017 Sdílet Vloženo 7. leden 2017 Že by zamrzl benzín, tak tomu nevěřím, to tam někde byla kapka vody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. leden 2017 Sdílet Vloženo 7. leden 2017 samozřejmě,tak jako v naftě.Jezdím s nafťákem a nikdy mi nafta nezamrzla.Pokud mají tanky v pořádku a nikde se jim nic nekondenzuje,nebývá problém ani s naftou...jinak by na sibiři nejezdily naše Tatry že :-). Jen ubožák může napsat,že si nafťáka nekoupí proto,že v zimě nafta zamrzá 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 7. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2017 mne nikdy nafta nezamrzla a stalo se to az ted jestli tomu nejak pomohlo i to ze jsem mel fakt malo nafty v nadrzi nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 7. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2017 Tak nejak vypadal filtr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. leden 2017 Sdílet Vloženo 7. leden 2017 Všeobecně se ví,že v nádrži nemá zůstavat málo PHM,vtloukali nám to do haly od děcek 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 7. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2017 ponauceni pro priste :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 Každopádně v naftě v zimě tuhne parafín, tomu se lidově říká, že nafta zamrzá. http://www.rozhlas.cz/radiozurnal/podkuzi/_zprava/537113 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 v naftě parafín,v benzínu voda,to máš jedno.Když tankuješ na dobré pumpě nestojíš.Když jsi nejsi jist,koupíš si přípravek-jak do nafty tak do benzínu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choceňák Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 před 17 hodinami, cosby napsal: samozřejmě,tak jako v naftě.Jezdím s nafťákem a nikdy mi nafta nezamrzla.Pokud mají tanky v pořádku a nikde se jim nic nekondenzuje,nebývá problém ani s naftou...jinak by na sibiři nejezdily naše Tatry že :-). Jen ubožák může napsat,že si nafťáka nekoupí proto,že v zimě nafta zamrzá Trocha slušnosti ve vyjadřování ke kolegům zde na foru, by (jen proto,že má člověk jiný názor) určitě neuškodilo. Zřejmě je to někomu cizí. Omlouvám se, že musím reagovat. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.