PatrikJ Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Ahoj, pres vikend jsem auto nechal napojovat na diagnostiku a vyskocila mi chyba, ktera nesla smazat, takze stale pretrvava. 15446 - blokovaci ventil klimatizace (N82) P1889 00 [047] - preruseni nebo zkrat na kostru Klimatizace ale normalne funguje. Nepodarilo se mi tady ani na googlu nic najit. Nevi nekdo o co jde? Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Mam stejne auto, stejny motor, stejna chyba uz kdyz jsem mel najeto prvnich 1000 km (nechaval jsem neco dokodovavat a typek an to prisel). Pak mi druhy z Brna rekl, ze to dost haze na trojkovych fabkach a kdyz jsem to nechal v servisu proverit, tak pry to dela startstop. Startstop jsem nechal vypnoutna od te doby jsem na diagnostice nebyl. No dulezite je, ze se zrejme jedna o "konstrukcni" vadu a klima funguje ok Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.