Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny a prosím o radu. Moje Octavia má najeto 22tis. km a při rychlosti 40-65-km/h cuká, jako když mám za sebou plnou káru, ale výkon nechybí. Nejsem žádný začátečník. takže jsem nechal převážit kola - už 2x, ale uvědomil jsem si, že to vlastně dělalo i na letních a teď se to postupně zhoršilo, nejvíc na 3 a 4 rychl. st, ale ty se nejvíc v této rychlosti používají. Na neutrál to nedělá a při jiné rychlosti taky nic. Fakt je, že motor při otáčkách okolo 1800 lehce pocuká, pak jsem taky zjistil celkem volný motor v silentblokach a silentblok převodovky dokonce cvaká. Nevím , že by poloosa??? Nebo to cukání motoru to natolik přenese na karoserii??? Díky za rady. Zdraví Rosťa.

Tohle jsem mel u rapida, vymenili celou spojkovou sadu, bohuzel ale ne na zaruku.

• Autor

Taky mě to napadlo, příští týden jedu do servisu, nejdřív musí odstranit to cukání motoru (je divný, že nesvítí žádná závada), no a pak se uvidí co mistři vymyslí, auto je 14 měsíců staré. Pak dám vědět. Díky.

Upraveno od PRD

• 2 měsíce později...
  • Autor

Silentblok převodovky, vyměněn v záruce a ještě mi přehráli software motoru.

před 13 minutami, PRD napsal:

Silentblok převodovky, vyměněn v záruce a ještě mi přehráli software motoru.

Tak, ze uz to skubani preslo? 

• Autor

Přestalo to, ve finále byl motor hodně uvolněný, teď je to úplně jiné.

A ze byl motor volny v silentblocich a ten u prevodovky cvakal, jsi poznal sam, nebo jak se na to přišlo? 

Upraveno od Martin Bednář

No, hezký......

Díky. Nevěřil bych, co dokáže jeden silentblok....

Ten software motoru - řekli Ti, proč to přehráli, resp. co měla úprava eliminovat? Btw. poznal jsi to přehrání pak třeba na výkonu nebo jízdním projevu?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.