KarelZikmund Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 (editace) Ahoj, existuje vůbec nějaká varianta jak v Rapidu 2014 používat CarPlay, aby to bylo za nějaké rozumné peníze? Zatím jsem z toho celkem mrzutý, protože mám Swing a možnosti moc není.. -- na starších Amundsenech a Columbusech to prý nefunguje -- nové do 2014 prý nedám, protože Octavia III a Fabia III jsou prý jiné -- i kdyby buď nacházím velmi drahé nebo s pochybnou minulostí -- je tu ještě možnost v podobě Pioneera a Alpine, jenže: (http://www.pioneer-car.eu/eur/products/sph-da120 vs http://www.alpine-electronics.cz/p/Products/SingleView/iLX-700 Alpine nemá bluetooth Pioneer bluetooth má, ale musí se tahat extra handsfree (handsfree od Škody nejde použít) Existují převodníky pro volant, ale nejsem si jist zda bude funkčnost i na ovládání funkcí jako příjem hovoru krom ovládání audia Pioneer neumí CAN Alpine CAN umí ale zase by byla potřeba nějaká redukce za další peníze I když Pioneer má bluetooth tak na Maxidotu už nic neuvidím (jako do teď s handsfree od Škoda) Senzory by měly fungovat jen audio bez vizualizace (to mi vadí za všeho nejméně) Tzn. mé otázky jsou: 1) Řešil už někdo na Rapidu 2014 CarPlay? 2) Na starších Amundsenech a Columbusech skutečně CarPlay nejde? 3) Jaké řešení by bylo nejmenší zlo v kontextu handsfree, maxidotu a senzorů Jsem z tich možností celkem mrzutý. Zatím vede varianta s Pioneerem, která včetně instalace vyjde kolem 16000, ale nejsem o tom stále moc přesvědčen. -- bude mít CarPlay -- senzory budou jen akustické (to mi zase tolik nevadí) -- jakákoliv komunikace rádia/navigace s Maxidotem nula (to mě trošku mrzí, věci jako jméno volajícího nebo signalizace navigace mi budou chybět) -- výsledek redukce pro volant s otazníkem, audio fungovat bude, ale věci jako příjem hovoru nebo listování v seznamu tomu moc nevěřím -- budu mít vše legální, místo nějaké čorky Columbuse, což podporovat nechci Nejaké nápady? Děkuji. Editováno: 22. leden 2017, autor: KarelZikmund Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 Co ty cinsky Columbusy s androidem nebo win ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 22. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2017 1) neumí CarPlay 2) s funkcemi jako handsfree, maxidot, can, .. bych na tom byl stejně jako s Pioneerem 3) takové věci si do auta nikdy nedám, z principu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 U cananu nemusis dokulovat dalsi adapter kvuli ovladani volantu a vecem co se ti zobrazuji na radiu. Co stoji ten pioneer. Cinan vyjde cca kolem 5000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 23. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2017 (editace) Opakuji, CARPLAY 1) číňan za pět tisíc nebude nikdy umět Carplay (zkuste si tu funkci aspoń dogooglit) 2) bude to buď na Windows CE nebo hodně starém Androidu 2 nebo 4 (i číňan si za aspoň za Android 5 nebo 6 nechá zaplatit) 3) kvalita displejů u těch levných to je kapitola taky sama pro sebe 4) takových jsem viděl více než dost, ostatně pár i prodal a osobně to doopravdy nechci (nikomu to neberu, každý ať si používá co chce, klidně diapozitiv do 2DIN) Editováno: 23. leden 2017, autor: KarelZikmund Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 23. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Jinak protože zde zatím nic kloudného nepadlo jsem se po diskuzi s Hifi24 odhodlal koupit dražší adaptér volantu, který by mohl možná komunikovat obstojně s volantem včetně handsfree i maxidotem: http://www.hifi24.cz/adaptér-pro-ovládání-na-volantu-vw-seat-škoda Zkušenost budu vědět příští týden po namontování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 22. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 Nakonec jsem Pioneer rychle prodal a koupil druhou varianatu od Alpine. V příloze fotografie aktuální stavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheJacob Vloženo 18. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2017 Ahoj, rozšířil jsem svou Apple rodinu a napadlo mě to samé. Tedy jsem rád, že už to někdo řešil. Na kolik to ve výsledku vyšlo a co vše bylo potřeba pro funkčnost? A také - jaká ta funkčnost je? Díky, Kuba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 https://www.aliexpress.com/item/BODENLA-Green-Light-RCD330-Plus-RCD330G-CarPlay-APP-Desai-6-5-MIB-Car-Radio-Stereo-For/32841708144.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.65f22e0ebJ9mDC máte někdo zkušenost,nebo aspoň "profesní názor " :D ? podle videí na YT by mělo fungovat ovládání na volantu s okamžitou odezvou,parkovací kamera nebo senzory +carplay a za 170 USD přes DHL,což je CLO DPH v ceně si myslim že ujde asi by se musel dokoupit rámeček,protože mi nesedí tvar ... nyní mam swing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blaza93 Vloženo 11. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2019 Koupils nakonec to RCD330? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.