Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

existuje vůbec nějaká varianta jak v Rapidu 2014 používat CarPlay, aby to bylo za nějaké rozumné peníze? Zatím jsem z toho celkem mrzutý, protože mám Swing a možnosti moc není..

-- na starších Amundsenech a Columbusech to prý nefunguje

-- nové do 2014 prý nedám, protože Octavia III a Fabia III jsou prý jiné 

-- i kdyby buď nacházím velmi drahé nebo s pochybnou minulostí

-- je tu ještě možnost v podobě Pioneera a Alpine, jenže:

(http://www.pioneer-car.eu/eur/products/sph-da120 vs http://www.alpine-electronics.cz/p/Products/SingleView/iLX-700

Alpine nemá bluetooth

Pioneer bluetooth má, ale musí se tahat extra handsfree (handsfree od Škody nejde použít)

Existují převodníky pro volant, ale nejsem si jist zda bude funkčnost i na ovládání funkcí jako příjem hovoru krom ovládání audia

Pioneer neumí CAN

Alpine CAN umí ale zase by byla potřeba nějaká redukce za další peníze

I když Pioneer má bluetooth tak na Maxidotu už nic neuvidím (jako do teď s handsfree od Škoda)

Senzory by měly fungovat jen audio bez vizualizace (to mi vadí za všeho nejméně)

Tzn. mé otázky jsou:

1) Řešil už někdo na Rapidu 2014 CarPlay?

2) Na starších Amundsenech a Columbusech skutečně CarPlay nejde?

3) Jaké řešení by bylo nejmenší zlo v kontextu handsfree, maxidotu a senzorů

Jsem z tich možností celkem mrzutý. Zatím vede varianta s Pioneerem, která včetně instalace vyjde kolem 16000, ale nejsem o tom stále moc přesvědčen.

-- bude mít CarPlay

-- senzory budou jen akustické (to mi zase tolik nevadí)

-- jakákoliv komunikace rádia/navigace s Maxidotem nula (to mě trošku mrzí, věci jako jméno volajícího nebo signalizace navigace mi budou chybět)

-- výsledek redukce pro volant s otazníkem, audio fungovat bude, ale věci jako příjem hovoru nebo listování v seznamu tomu moc nevěřím

-- budu mít vše legální, místo nějaké čorky Columbuse, což podporovat nechci

Nejaké nápady? Děkuji.

Upraveno od KarelZikmund

Co ty cinsky Columbusy s androidem nebo win ?

• Autor

1) neumí CarPlay

2) s funkcemi jako handsfree, maxidot, can, .. bych na tom byl stejně jako s Pioneerem

3) takové věci si do auta nikdy nedám, z principu 

U cananu nemusis dokulovat dalsi adapter kvuli ovladani volantu a vecem co se ti zobrazuji na radiu. Co stoji ten pioneer. Cinan vyjde cca kolem 5000,-

• Autor

Opakuji, CARPLAY

1) číňan za pět tisíc nebude nikdy umět Carplay (zkuste si tu funkci aspoń dogooglit)

2) bude to buď na Windows CE nebo hodně starém Androidu 2 nebo 4 (i číňan si za aspoň za Android 5 nebo 6 nechá zaplatit)

3) kvalita displejů u těch levných to je kapitola taky sama pro sebe

4) takových jsem viděl více než dost, ostatně pár i prodal a osobně to doopravdy nechci (nikomu to neberu, každý ať si používá co chce, klidně diapozitiv do 2DIN)

Upraveno od KarelZikmund

• 1 měsíc později...
  • Autor

Nakonec jsem Pioneer rychle prodal a koupil druhou varianatu od Alpine. V příloze fotografie aktuální stavu.

ilx700.JPG

• 3 měsíce později...

Ahoj,

rozšířil jsem svou Apple rodinu a napadlo mě to samé. Tedy jsem rád, že už to někdo řešil.

Na kolik to ve výsledku vyšlo a co vše bylo potřeba pro funkčnost?

A také - jaká ta funkčnost je?

Díky,

Kuba

• 1 rok později...

https://www.aliexpress.com/item/BODENLA-Green-Light-RCD330-Plus-RCD330G-CarPlay-APP-Desai-6-5-MIB-Car-Radio-Stereo-For/32841708144.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.65f22e0ebJ9mDC

máte někdo zkušenost,nebo aspoň "profesní názor " :D ? podle videí na YT by mělo fungovat ovládání na volantu s okamžitou odezvou,parkovací kamera nebo senzory +carplay a za 170 USD přes DHL,což je CLO DPH v ceně si myslim že ujde

BODENLA-Green-Light-RCD330-Plus-RCD330G-

asi by se musel dokoupit rámeček,protože mi nesedí tvar ... nyní mam swing

PIC_5J0035161E.jpg

• 1 rok později...

Koupils nakonec to RCD330?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.