Přejít na obsah

Které pojistky jsou bez "impulzů"

panet

Doporučené příspěvky

Existuje někde soupis, která pojistka (pozice v pojistkové "krabici") jsou na čistých 12 V bez těch diagnostických impulsů, co se pouští do drátů kvůli asi prasknutým žárovkám? Jako např. do zpátečkovýho světla?

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za odpovědi. Já to mám teď - viz foto a mám tam strčený "pojistkový adaptér" (včíl nevím, jak se to jmenuje správně) a ten do těch 7 - 11 nedám. Takže ho musím nacpat do těch větších (nechce se mi shánět něco jinýho). Podle manuálu jsou volné 39 a 48 a v mém případě mraky dalších. Takže to zkusím metodou pokus a omyl tam kde teď nic není - to bych nic pokazit nemusel, doufám. Potřebuju tam připojit kameru, která bere cca 0,5 A a pokud se to nepodaří, tak dioda a kondík to jistí.

Jinak já ji tam (kameru) už půl roku mám zapojenou, ale pořád mi poblikává kontrolka nabíjení v kameře (Truecam A5) a už jsem osciloskopem měřil výstup z USB adaptéru (ovšem doma v obýváku :-) ) a až teď mě napadlo, že to bude stejný jako u zpátečky, kde už jsem "fitraci" použil, akorát jsem to věděl předem a byl jsem na to připravený, tady mě nějak vypla hlava a vůbec mi to nedocvaklo.

pojistky moje O2.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...