panet Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Existuje někde soupis, která pojistka (pozice v pojistkové "krabici") jsou na čistých 12 V bez těch diagnostických impulsů, co se pouští do drátů kvůli asi prasknutým žárovkám? Jako např. do zpátečkovýho světla? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Pojistky 12-17 jsou primo pripojene na akumulator. Pojistky 7-11 jsou po zapnuti zapalovani spinane primo na akumulator. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Viz Lucas, a pokud vim, ty "impulzy" se v pojistový skřínce vůbec nevyskytujou, ty si vytváří ŘJ centrální elektriky a pouští je až do drátů k žárovkám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Myslim si to same co Sharky487. Jinak to co jsem psal neni tak uplne pravda, cela pojistkovka je totiz k akumulatoru pripojena pres dalsi pojistku v E-boxu v motorovem prostoru. Ale to uz je ti asi jedno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panet Vloženo 2. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Díky za odpovědi. Já to mám teď - viz foto a mám tam strčený "pojistkový adaptér" (včíl nevím, jak se to jmenuje správně) a ten do těch 7 - 11 nedám. Takže ho musím nacpat do těch větších (nechce se mi shánět něco jinýho). Podle manuálu jsou volné 39 a 48 a v mém případě mraky dalších. Takže to zkusím metodou pokus a omyl tam kde teď nic není - to bych nic pokazit nemusel, doufám. Potřebuju tam připojit kameru, která bere cca 0,5 A a pokud se to nepodaří, tak dioda a kondík to jistí. Jinak já ji tam (kameru) už půl roku mám zapojenou, ale pořád mi poblikává kontrolka nabíjení v kameře (Truecam A5) a už jsem osciloskopem měřil výstup z USB adaptéru (ovšem doma v obýváku :-) ) a až teď mě napadlo, že to bude stejný jako u zpátečky, kde už jsem "fitraci" použil, akorát jsem to věděl předem a byl jsem na to připravený, tady mě nějak vypla hlava a vůbec mi to nedocvaklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.