Andrews Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Dokážete mi někdo vysvětlit funkci této "nálepky" u zadních dveří? Všiml jsem si toho až dneska při voskování auta? Vypada to jako samolepka jde do toho rejpnout nehtem. Kromě vosku se tam bude předpokládam chytat i bordel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 samolepka, uz se tu resila mockrat, chrani lak proti kaminkum, je za priplatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Já jsem si ji všiml hned, musel sem si hned auto kompletně důkladně ohmatat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Za příplatek ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrews Vloženo 2. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Není součástí paketu pro špatné cesty? Teď jsem obhlížel jednu O2 na parkovišti a nemá ji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Dokážete mi někdo vysvětlit funkci této "nálepky" u zadních dveří? Všiml jsem si toho až dneska při voskování auta? Vypada to jako samolepka jde do toho rejpnout nehtem. Kromě vosku se tam bude předpokládam chytat i bordel ... pochybuju, že je za příplatek, ale bud´ rád, jestli jí tam máš. Kromě vosku a bordelu ti totiž hlavně pochytá ty šutry a vovovovovotom to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Šutry? a odkaď? Taky ju tam mám, ale pochybuju, ze zrovna tam budou litat na karoserii sutry... Kdyz uz tak ju meli dat mezi predni blatnik a dvere pod predni dvere... Vzadu tezko a takhle z boku nejaky budrák klepne do kastle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 na okrajoch ten nalepky akurat ostava spina, zbytky vosku a je velmi nachylna na akekolvek odretie cimkolvek, tak neviem nakolko je k niecomu pri kamienkoch...radsej by som si priplatil aby tam nebola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Ja si myslím, že je dobré, že tam je. Pozrite si, ako hrdzavé majú toto miesto prvé Favority, ktoré ešte nemali na tomto mieste taký ochranný plast. Ale určite nie je za príplatok. Asi to má každá OII štandardne. Ja na RS to mám tiež. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 (editace) Diamant nech je bejt, at´ si to třeba sundaj dolu chytrolíni. Já jsem na O I neustále tohle místo opravoval štětečkem. To ale asi začátečníkům nevysvětlíš. Protože jak jinak si vyložit takový jalový názory. Zřejmě si na to potřebujou přijít sami. Editováno: 2. Říjen 2006, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 (editace) Docela bych to chtěl vidět, tak po 1roce provozu bez té samolepky. Řešil jsem to u OI, bylo to tam omlácené od drobných kamínků jako blázen. Editováno: 2. Říjen 2006, autor: Fan!s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Jeste ze mam 4 zasterky Mozna ne tak dobre vypadajici, ale za deste na dalnici me ti za mnou aspon videj, auto neni zasrany, ani omlaceny. O funkcnosti v pomeru s temahle nalepkama asi nema cenu psat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 to seš na omylu, lítá to tam i přes zástěrky, i když podstatně méně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 to seš na omylu, lítá to tam i přes zástěrky, i když podstatně méně. Mno jo, to je recht, to by ty zasterky musely byt 3x tak velky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 a proto je tam ještě ta folie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 a proto je tam ještě ta folie Ale bez zasterek ne? Pokud nejsou na prani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nojmis Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 noco na tom bude, ale rozhodne to nemuzete srovnavat s temi cernymi plasty co se pouzivaly na favoritech nebo cele plastove lemy pouzivane na feliciich na fav a fel je problemem spatna konstrukce samotnych lemu, a vetsinou prave na tech patkach lemu u prahu to rezne. ale na to by ani ta samolepka nepomohla. u fav a fel to je zpusobene prave tim zakoncenim a okrajem lemu. a ty cerny plasty jsou az pres ten okraj. takze srovnavani stejneho problemu s O2 neni na miste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 U Felicie plastové lemy nikdy neboli z výroby. U Favoritu ten kúsok plastu pred kolesom áno. A nech bol, aký bol, aj napriek zásterkám som ho mal omlátený od kamienkov tak či tak. Zásterky určite veľa pomôžu, ale predsa len, ten podbeh pred zadným kolesom už zásterkou chránený nie je. Predná zásterka chráni hlavne časť bezprostredne za kolesom, do vzdialenosti povedzme tak 0,75m. Inak mám ako predné, tak aj zadné zásterky a nemôžem povedať, že by nejako extra špatili auto. Sú celkom decentné a navyše koleso je beztak čierne, tak ani neodbíjajú. JirkaK - presne tak, nech experimentujú. Je istá skupina ľudí, pre ktorých je základ, že ak sériové auto má predný znak (alebo čokoľvek iné), tak je najlepšie to ihneď odstrániť, aby sa odlišovali a boli IN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otakaro Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Má teda cenu na OII dodělávat zástěrky? Jde mi hlavně o kamínky a i následnou špínu na bocích. Prodejce mi tvrdil, že si to lidi skoro vůbec nedávají (podle mě spíš kvůli vzhledu) a že aerodynamika nové Oktávky je taková, že se ta špína na bocích skoro neusazuje. Jaké jsou vaše zkušenosti? Jinak předpokládám, že montáž bude pro mé průměrně zručné ruce relativně jednoduchá, nechtěl bych cpát peníze za montáž servisu. Cena Škoda servisu za zadní zástěrky je 300,- + 306,- montáž, přední 350,- + 306,- montáž. U své Fabie jsem byl, v porovnání se šéfovou Fabií, se zástěrkami moc spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKLE Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Zástěrky jsem si nechal namontovat už při koupi a na můj vkus jsou trochu malé resp. krátké. Něco chytnou ale pro 4x4 by to chtělo delší a z pružnějšího materiálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Já mám zástěrky přední i zadní, můj názor je, zástěrky tomu autu sluší.. Jsou na míru a je znát, že to nejsou jen plácačky z gumy. navíc jsou decentní, kromě mně to určitě ocení i ti za mnou, stejně jako já nemám rád, když na mně ten přede mnou lije vodu od kol po kýblech.. Jen nevím, proti špinění mi nepřijde, že by pomáhali, bok auta se špiní pořádně i s nimi, stačí tady u nás projet staveništěm kolem D8. Ale určitě to chrání prahy před kamínky.. A montáž je jednoduchá, jen na šrouby na plastové podběhy. Mně to dělali v servisu, ale to jsem měl auto dva dny..teď už bych si to dělal sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Je to proti kamínkům,a jak někdo napsal,dobře že to tam je.Podívej se na starší auta,kolik ji to tam má omláceno.Jinak Superby to mají standardně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Přesně tak..a jak říkám, podle mně to na těchautech sluší, je to takové decentní a ladí to..a hlavně pomáhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrews Vloženo 3. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Protože jsem ohleduplný a maximálně ně serou lidi co z8st2rky nemaj, tak tam šly automaticky. Problém je že mám paket pro špatný cesty a ten zdvihá auto o cca 2,5cm a tím hlavně zadní zástěrky částečně ztrácej učinnost (( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 takze vysledek je podobnej stavu, jako bys je vubec nemel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.